Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app geniet je deze zomer naast e-books nu ook van luisterboeken. Met de VakantieBieb; een zomer vol verhalen, Jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek. De app is nu beschikbaar in de App Store en in Google Play.

E-books en luisterboeken voor jong en oud

Waar je deze zomervakantie ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd. Je vindt er tientallen e-books en luisterboeken: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.

  • Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens.
  • Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries.
  • En voor volwassenen is er ook veel moois, denk aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan.

Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kun je kiezen voor lezen of luisteren – net wat je op dat moment het beste uitkomt. De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

Winactie voor jeugdige lezers
Dit jaar maken lezers tot en met 18 jaar kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor vragen ze jullie om door te geven wat jouw favoriete boek in de VakantieBieb is.

Over de VakantieBieb
De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland. Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Den Bosch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Den Bosch