Dé dag om alle papa's in het zonnetje te zetten!

Heb jij ook zo'n lieve papa of vind jij jouw man ook de beste vader ter wereld (misschien samen met je eigen vader natuurlijk)? Dan is het leuk om zondag 16 juni iets bijzonders voor hem te organiseren! Nog inspiratie nodig? Lees dan vooral even verder. 

Ook papa's zijn, net als mama's, snel tevreden en heel erg blij met een ontbijtje op bed en een mooie zelfgemaakte knutsel. Hiervoor gebruik ik altijd Pinterest. Een nadeel is dat je een account moet aanmaken om deze app (of website) te gebruiken, maar daarna kun je helemaal los! Je vindt hier de leukste ideeën voor zelfgemaakte knutselwerkjes, originele vaderdagontbijtjes (bijvoorbeeld een Danerolles ontbijtring met ei en spek, jammie) en natuurijk inspiratie voor leuke cadeau's. 

Voor een uniek cadeau kun je overigens ook terecht bij Handmade by Anneke. Hier kun je jouw cadeautje laten bedrukken met een persoonlijke tekst waardoor jij een fantastisch origineel cadeau hebt! Op verzoek kan Anneke bijna alles voor je maken en ze denkt graag met je mee als je nog wat inspiratie nodig hebt. Ook een echte aanrader zijn de cadeau's van ByJuul. Deze webshop is gespecialiseerd in het maken van stickerproducten en houtproducten. 

De leukste tips!

Kom zondag 16 juni genieten van een heerlijke Oijense Vaderdagbrunch! Vanaf 11.00 tot 13.00 uur ben je van harte welkom bij Bierbrouwerij Oijen! Klik hier voor meer informatie over de Vaderdagbrunch. Dit uitje is overigens ook heel goed te combineren met een prachtige wandeling langs de Maas. Doe jij al mee met de winactie? Op 5 juni maken we bekend welke twee vaders een heerlijk bierpakket van Bierbrouwerij Oijen hebben gewonnen!! Check de Facebookpagina van Go-Kids Den Bosch voor meer informatie!

Geniet van een ontspannen moment bij Tof Kokie in het centrum van´s Hertogenbosch! Jullie genieten van een GOEDE kop koffie en lekker eten (of natuurlijk van een lekker wijntje/biertje) en ondertussen mogen de kinderen gewoon lekker rondlopen of met krijtjes op de speciale krijtmuur tekenen. 

Op zoek naar een actief uitje? Kom gezellig familiezwemmen bij MFC De Kreek in Kerkdriel! Samen met je kinderen kun je genieten in het water en spelen met al het speelmateriaal, of ontspannen aan de kant terwijl je kinderen in de gaten worden gehouden door het professionele toezicht. De Kreek heeft overigens ook nog een hele grote speeltuin waar kinderen gratis toegang toe hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer.

Ook een leuk uitje is een bezoekje aan het Oertijdmuseum in Boxtel. Wil je alles komen te weten over de oertijd en dinosaurussen? Ga dan zeker eens naar dit bijzondere museum waar kinderen heerlijk kunnen ontdekken en spelen, zowel binnen als buiten. Welke papa houdt nou niet van dinosaurussen?!?

Geen zin om van te voren plannen te hoeven maken? Dan kun je altijd nog lekker met z'n allen de natuur in en genieten van een heerlijke wandeling door de natuur! Staatsbosbeheer heeft de mooiste routes in regio Den Bosch voor je op een rijtje gezet. Wandel door het bos of neem een langere fietsroute langs de mooiste plekjes! Met wel vier natuurgebieden in de regio (Overlaat, Groene Woud, Maashorst en de Bommelerwaard) is er genoeg moois te ontdekken.

Ook zijn er vele andere leuke wandel- en fietsroutes te vinden. Of wat dacht je van een heus blotevoetenpad?! Go-Kids heeft de meest kindvriendelijke routes in regio Den Bosch voor je verzameld.

Wist je trouwens dat er heel veel leuke activiteiten en evenementen gepland staan in het Vaderdagweekend? Zo kun je op vrijdag 14 juni of zaterdag 15 juni de Luchtmachtdagen in Volkel bezoeken of op zondag genieten van alle activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Nationale Slootjesdagen! Ook staan er verschillende kindvriendelijke Festivals op de planning. Bekijk snel de agenda van Go-Kids voor meer tips!

 

Vergeet aan het einde van de dag ook niet je papa een grote knuffel te geven, want hij is immers dé beste vader ter wereld! 

 

 

 

 

 

 

Log In