De Kerstvakantie is aangebroken... de kinderen hebben heerlijk 2 weken vrij. Eerst Kerst vieren natuurlijk, dan een paar dagen chillen, Oud & Nieuw en dan nog een hele week vakantie... dat is genieten! 

Bij Go-Kids hebben met z'n allen ons best gedaan om zoveel mogelijk fijne uitjes in de Kerstvakantie voor je op een rij te zetten.

Kerstvakantie speurtocht met Go-Kids korting

Wat dacht je van een leuke speurtocht met het hele gezin? De speurtochten van Heel Holland Speurt kun je doen in maar liefst 40 verschillende steden in ons land. Je bestelt 'm online en kunt 'm spelen op het moment dat jij dat wilt. 

Met onze Go-Kids kortingscode krijg je ook nog eens € 5,= korting, dat is mooi meegenomen toch? Je gebruikt daarvoor bij het bestellen de code (geldig tot en met 8 januari 2023):

GOKIDSKERST

Heel Holland Speurt - speurtocht met kerstkorting

Kortingscode: GOKIDSKERST

Theatervoorstellingen in de kerstvakantie

In de Kerstvakantie hebben veel theaters in ons land superleuke kindervoorstellingen op het programma staan. Je vindt er een heleboel in de regionale Go-Kids agenda's en onze handige Go-Kids Theaterspecial 2022/2023:

Go-Kids Kindertheaterspecial 2022/2023

Uitstapje naar de dieren!

Altijd een succes met kinderen: een uitstapje naar een plek waar veel dieren te vinden zijn. Wij hebben er eerder dit jaar meer dan 60 voor je op een rij gezet, handig ingedeeld naar provincie. Sommige van de dierenparken zijn nu in de winter niet open, maar heel veel ook wel. Bovendien hebben we voor heel wat dierentuinen tickets met korting voor je gevonden! Je vindt ze allemaal in ons overzicht van Dierenuitjes:

Uitjes met dieren

Fijne uitjes in de regio

Met 26 regio's vind je Go-Kids in heel Nederland. Dus waar je ook bent - wij hebben toffe uitjestips voor je. Kijk maar in de omgeving waar jij woont of naartoe gaat:

Zeeland  Breda  Tilburg  

Eindhoven  Den Bosch 

Limburg  Nijmegen  

Twente & Achterhoek

Stedendriehoek  Veluwe

Arnhem Betuwe Vallei

Utrecht & Amersfoort

Gooi & Vechtstreek  Flevoland

regio Zwolle  Drenthe

Groningen  Friesland

Noordkop  Alkmaar  

Westfriesland  

Zaanstreek-Waterland

Amsterdam  regio Haarlem

Leiden-Den Haag   Rotterdam