Het Nationaal Park Hoge Veluwe

Hier moet je echt eens geweest zijn! Een prachtig mega groot park vol met natuur, cultuur en historie en de kern van de Veluwe! Op de website vind je wat voor aanbod het park je te bieden heeft, te veel om op te noemen. Pak een wit fietsje bij de ingang, plan je route en kijk je ogen uit! Wandelen kan natuurlijk ook.

Tijdens je bezoek aan het park moet je echt een bezoek brengen aan het Museum Kröller-Müller. Het Kröller-Müller Museum is het tweede huis van Vincent van Gogh. Met bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen bezit het museum de op een na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Daarnaast bevat de collectie topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Met tijdelijke tentoonstellingen houdt het museum aansluiting bij het publiek en de actualiteit. In de weekenden en vakanties zijn er ook vaak workshops voor kinderen om op een leuke manier kennis te maken met kunst en het museum.

Kinderactiviteiten

Er worden heel veel activiteiten voor kinderen georganiseerd bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wat dacht je van The Nature Game, een gezinswandeling of een huifkartocht? In de agenda zijn alle evenementen te vinden.