Kindvriendelijke restaurants in en rondom Arnhem, de Gelderse Vallei en de Betuwe

Gezellig met de kinderen uit eten, altijd leuk! Maar je wilt natuurlijk wel ergens eten waar kinderen ook echt welkom zijn en waar ook aan hen is gedacht, Dit kan in de vorm van een leuke plek om te spelen, een kleurplaat aan tafel maar ook kindvriendelijke gerechten zijn natuurlijk altijd fijn.  Wij hebben een paar leuke kindvriendelijke restaurants in de regio Arnhem, Ede, Otterlo en Tiel voor je verzameld waar je zeker welkom bent met de kinderen. 

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer in Wageningen

Als je op zoek bent naar een gezellig restaurant met prachtig uitzicht en leuke activiteiten voor kinderen, dan is Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer in Wageningen zeker een bezoekje waard! Naast speciale kindergerechten biedt het restaurant ook een fantastische indoor speeltuin van 350 vierkante meter. De speeltuin is voorzien van een ballenbak, klimrekken en arcade speelapparaten, waardoor de kids zich hier uitstekend kunnen vermaken terwijl jij geniet van het uitzicht en een lekker hapje of drankje. De speeltuin ligt op de eerste verdieping en is gescheiden van het restaurantgedeelte met een glaswand. 

Restaurant 7 Continenten in Ede

Bij kindvriendelijk wereldrestaurant 7 Continenten in het centrum van Ede heb je een heerlijke avond met het hele gezin! Je kan hier voor een vast bedrag genieten van onbeperkt heel veel lekker eten en drinken. Bij dit restaurant worden kinderen zeker niet vergeten. Kinderen mogen natuurlijk genieten van al het lekkere eten dat is te krijgen en er is vast heel veel wat de kinderen heerlijk vinden! Zo zijn er natuurlijk lekkere frietjes met snacks, maar ook pannenkoeken, pizza's en heerlijke toetjes. De chocoladefontein mag natuurlijk niet ontbreken net als heerlijke slushpuppy en heel veel soorten ijs.

Naast heerlijk eten uit alle werelddelen kunnen kinderen hier ook lekker spelen in de speeltuin! Hier kan worden geklommen en geklauterd en er zijn spelletjes te spelen. Regelmatig komt mascotte Happy langs en op vrijdag kunnen kinderen worden geschminkt. 

De Pannekoekenbakker in Buren

Middenin het mooie stadje Buren in de Betuwe ligt dit mooie en kindvriendelijke restaurant. De ideale plek om lekker te eten na een dagje uit in de Betuwe. Voor de kinderen is het altijd feest bij de Pannekoekenbakker. Bij de heerlijke kinderpannenkoeken of kinderijsjes zitten natuurlijk de "smul" muntjes. Als de kinderen gegeten hebben en de ouders willen nog even natafelen kunnen de kinderen gaan spelen in de binnenspeeltuin of de buiten zandbak. Voordat de kinderen naar huis gaan bezoeken ze nog de speelgoedwinkel waar ze met hun "SMUL" muntjes nog een leuk cadeautje kunnen kopen. 

Restaurant De Houtzagerij

Restaurant De Houtzagerij ligt op Europarcs Resort De Wije Werelt maar is toegankelijk voor iedereen! De mix van natuurlijke materialen, zoals hout in combinatie met staal én beton op de vloer zorgt voor een unieke en warme sfeer. Je kan hier heerlijk eten en aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht met een uitgebreid kindermenu. 

Bij dit gezellige familierestaurant voelt iedereen zich welkom en kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Er is een buitenspeeltuin en een indoor speeltuin (gratis voor kinderen als je komt dineren). Zo kunnen kinderen lekker spelen terwijl ouders  genieten in de loungehoek bij de houtkachel en toch een oogje in het zeil houden. Bij mooi weer kan je natuurlijk ook op het terras zitten. Vanaf het terras aan de voorkant heb je zicht op de buitenspeeltuin maar ook op de indoorspeeltuin.

Restaurant De WereldPan bij GeoFort

Bij GeoFort ligt Restaurant De WereldPan. Dit café is gratis te bezoeken en ligt erg mooi gelegen. Er is een speciale kinderkaart en op de terrassen kan je heerlijk zitten. Hier ligt ook de Vleermuisspeeltuin, een waterspeelplaats en een doolhof. Genoeg te doen dus voor de kinderen terwijl de volwassenen lekker genieten van een hapje en een drankje.

Nationaal Fruitpark Ochten

In het restaurant van Nationaal Fruitpark Ochten kan je heerlijk lunchen en dineren. Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen hier lekker frietjes eten maar ook een broodje jam of knakworst. Kinderen kunnen binnen lekker kleuren of buiten spelen in de speeltuin. Wist je dat je hier ook heel goed kan overnachten in één van de familiekamers van het hotel?

Focus l Eten + Drinken

Wil je een bezoek aan de film combineren met een lekkere lunch of borrel? Dat kan heel goed bij het Focus I Eten + Drinken bij Focus Filmtheater in Arnhem. Ze bieden leuke arrangementen aan. Zo kan je elke zondag heerlijk ontbijten en daarna gezellig naar de film. Ook kan je er in de vakanties pannenkoeken komen versieren! 

Monkey Town in Leerdam

Monkey Town in Leerdam is gelegen aan de rand van de Betuwe en is een heerlijke plek voor kinderen èn ouders. Het speciale van deze Monkey Town is, is dat je er met groepen kan komen eten. Ook is er een bowlingbaan. Alle ingrediënten dus voor een geslaagd verjaardags- of familiefeest!

Er is nog meer!

Op de website staan nog meer kindvriendelijke restaurants. Neem dus snel een kijkje. Eet smakelijk! 

Kindvriendelijke terrassen

Is het mooi weer en wil je lekker met de kinderen op het terras zitten? Ook dan hebben we leuke tips voor je!