Tijdens Wings of Freedom in Ede van 21 t/m 24 augustus is er van alles te doen rondom de viering van 75 jaar vrijheid. Kom kijken naar de re-enacment kampementen op het evenemententerrein. Ze brengen je terug in de tijd. Geallieerde en Duitse kampementen zijn nagebouwd en er is ook een tankbaan. Op woensdag komen de eerste vliegtuigen binnen. Voor kinderen is er van alles te doen. Zij kunnen veel opsteken over de Tweede Wereldoorlog én over vliegen. Er is een outdoor lasergame ‘battlefield’, een springkussen en een schminkkraam. Bovendien is het Junior Verzetsmuseum aanwezig met een kindertentoonstelling. 

op zaterdag is er een spectaculaire Airshow met vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Op deze dag wordt er een tijdelijk vliegveld gecreëerd zoals dat in 1944 was. Een start- en landingsbaan, een verkeerstoren en diverse kampementen, ondersteund door diverse manschappen en materieel. 

Op de website van Wings of Feedom kan je kaarten bestellen voor dit spectaculaire evenement en het volledige programma bekijken.