Interactief vuurtheater 'Samen is leuker dan alleen' 

'Samen is leuker dan alleen' is een interactief vuurtheater voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het is een veilige interactieve vuur theatershow met vuurspuwen en vuurstunts

Op 13 juli, 27 juli en 10 augustus kunnen kinderen en hun ouders genieten van deze spectaculaire theatershow bij Partycentrum De Bruine Kip in Beusichem, middenin de Betuwe. Terwijl ouders op het 1,5 meter terras genieten van een hapje en een drankje worden de kinderen anderhalf uur lang vermaakt. En ouders kunnen vanaf het terras natuurlijk ook meegenieten van de vuurshow! 

Er zijn twee shows. De eerste show is van 14.30 tot 16 uur, de tweede show van 17.30 tot 19 uur. Kinderen krijgen limonade bij aanvang van de show. Ouders die op het terras zitten worden ontvangen met koffie en wat lekkers. Ook krijgen ze tijdens de show 3 drankjes en warme en koude hapjes. Het is mogelijk om tijdens de tweede show te genieten van een heerlijke barbecue. 

Wil je meer weten over dit interactieve vuurtheater? Kijk dan op de website van 'Samen is leuker dan alleen'. Hier kan je de kaarten bestellen voor de verschillende data.