Eindelijk weer samen films kijken op het grote witte doek! Weet je nog hoe het voelde? Het licht dat langzaam dimt, de zachte stoelen, het geluid dat van alle kanten lijkt te komen en vooral, het moment dat de hoofdfilm begint en je je voor even samen met een zaal vol filmliefhebbers mag verliezen in een andere wereld. Kom het weer beleven in Focus Filmtheater Arnhem! 

Vanaf zaterdag 5 juni is Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein weer open voor publiek. Ook voor kinderen zijn er dan weer heel veel leuke films te zien. In de agenda vind je alle films waar je de komende tijd heen kan. 

Op zaterdag 5 juni is er een feestelijke opening in Focus, met rode loper, een gratis drankje om te proosten en een kleine verrassing voor alle filmbezoekers van die dag.

Vanaf zaterdag 5 juni is ook Focus | Eten + Drinken weer dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Kom proeven van de nieuwe menukaart vol verrassende, creatieve gerechten! Ook voor kinderen is hier heel veel lekkers te krijgen.