Bij Watersportcentrum Sloterplas in Amsterdam kun je iedere mei- en zomervakantie terecht voor een te gek vakantiekamp met splashweken, een zeilkamp of meerkamp. 

Vakantiekamp watersporten in Amsterdam

Ben je 8 jaar of ouder en gek op watersport? Dan ben je bij Watersportcentrum Sloterplas aan het juiste adres om te leren zeilen, kanoën, suppen en meer. In de schoolvakanties (meivakantie en zomervakantie) worden er speciale splashweken georganiseerd, waarbij kinderen de hele dag heerlijk kunnen sporten en spelen op de Sloterplas. 

Splashweken 

Splashweek Zeilen bij Watersportcentrum Sloterplas

Wil jij dit jaar leer zeilen en ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan vaar je in de optimist! De optimist is een stabiele zeilboot, waar je met zijn tweeën in vaart, dus haal ook je vriendjes en vriendinnetjes over om met jou te gaan zeilen! Tijdens de Decathlon Splashweken leer je kennismaken met het zeilen door allerlei leuke spelletjes en wedstrijdjes op het water te doen.

Let op: de zeilweken vinden alleen plaats in de zomervakantie. 

Splashweek Meerkamp in Amsterdam 

Tijdens de Splashweken Meerkamp beleef je volop waterpret met iedere dag een ander onderdeel, zoals vlotbouwen, kanoën en waterfietsen. Je maakt bijvoorbeeld een grote tocht door het het Sloterpark in de kano, daag je je groep uit voor een wedstrijd wie het beste vlot kan bouwen en doe je een estafette race en andere spellen met waterfietsen.

Meerkamp dagdelen - ochtend of middag

Wil je liever niet een hele week op kamp? Dan kun je je ook aanmelden voor de verschillende dagdelen. Je kunt dan zelf kiezen of je liever de ochtenden of juist de middagen komt. 

Splashweek Combi Zeilen/Meerkamp 

Last but not least heb je natuurlijk nog het kamp waarbij je zeilen en meerkamp met elkaar kunt combineren. Tijdens dit kamp doe je zelfs per dagdeel mee met verschillende onderdelen. In de ochtend ga je bijvoorbeeld zeilen in de Optimist, en in de middag vlotten bouwen, kanoën of waterfietsen! Ideaal om van verschillende onderdelen te genieten. 

Splashweken