Hi! Het is alweer bijna weekend, dus hebben we natuurlijk leuke Weekendtips voor je. Met altijd nog meer inspiratie in de Go-Kids agenda en de rest van onze website. Ennn deze week geven we je ook ideetjes voor leuke sportieve clubs voor je kind. Kunnen ze straks het nieuwe schooljaar goed beginnen met een toffe hobby... en dat zijn lang niet al onze ClubTips, wordt volgende week vervolgd!

Geniet van je weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

⚽️ VOETBAL-LOVER IN HUIS? ⚽️
Op 6 juli is in de Jaarbeurs Utrecht een geweldig voetbalevenement voor kids: het FOX Sports Eredivisie VoetbalFestival. Eén groot voetbalspektakel, hoe tof is dat?!
Koop snel je tickets!
Alle agendatips! ►
De zomer is begonnen, dus ga lekker zwemmen of suppen bij Poel's Up in Amstelveen - een bijzonder zwembad met geweldig uitzicht!
Feest bij De Meerkamp in Amstelveen: het zwembad is jarig. Van alles te doen, oa de toffe Mega Jungle van Monkey Moves!
Wat dacht je ervan om lekker het water op te gaan? Huur een bootje of waterfiets bij Twiske Haven - en daarna fijn eten in het restaurant.
Alvast voor volgende week: op vrijdag is het dan Modderdag in heel Nederland en óók bij Peuters in het Wild op Speelboerderij Elsenhove.
Zaterdag is écht een avond voor een Zoomeravond bij ARTIS - genieten van optredens, voorstellingen en kinderactiviteiten.
Het wordt heerlijk weer dit weekend... gelukkig is er het Jaap Eden strand mét gratis kinderactiviteiten...
Een bootje, kano, waterfiets of SUP huren kan ook in Amsterdam, bij Watersportcentrum Sloterplas bijvoorbeeld. Genieten op t water!
Check ook de agenda's van:
Sportieve clubs ►
Sport voor je kind? Waarom niet sport mét je kind? Fit Family geeft geweldige ouder-kind workouts in Amsterdam en Amstelveen. 
Met gratis proefles via Go-Kids!
Multisport is super om je kind kennis te laten maken met veel sporten. Bij Monkey Moves Amsterdam krijgen kids van 1,5 tot 9 jaar apeleuke lessen - proefles is gratis.
Hoezo veel mogelijk bij Sport4Kidz? Outdoor- & Waterfun, Zeillessen, Expeditie Jeugdland, peddeltriatlon, kampdagen in de vakanties, kinderfeestjes... allemaal zo leuk...
Zwemles pas als je kind 5 jaar is? Waarom niet eerder... Water Babies geeft zwemles aan baby's en peuters - samen met ouders. Super voor je kindje én voor jullie band!
Jaap Eden ken je als ijsbaan, maar buiten het schaatsseizoen kunnen de kids er toffe Kids-Fit trainingen volgen. Gericht op schaatsen maar voor alle kinderen leuk.
Wil jouw kind lekker leren zeilen? Dan is Watersportcentrum Sloterplas the place to be - natuurlijk in Optimistje, maar daarna ook in Laser en een Valk.