Water Babies: zwemles voor babies en peuters

diverse zwembaden 1, 1000 AA Amsterdam / Amstelveen / Badhoevedorp

Water Babies geeft baby en peuter zwemles aan kinderen van 0-4 jaar. In de regio Amsterdam worden lessen gegeven op verschilende locaties in en om Amsterdam, Amstelveen en het Gooi. 

De zwembaden hebben heerlijk warm water en de lessen worden gegeven in kleine groepjes met de ouder in het water. Tijdens de lessen werken de docenten aan water gewenning, veiligheid en zwemvaardigheden ook vanaf geboorte. De lessen zijn leuk, leerzaam en een heerlijk ongestoord moment tussen ouder en kind.

Over Water Babies: zwemles voor baby en peuter

Baby zwemmen met Water Babies is een spannende en verrijkende ervaring voor jou en jouw kleintje. Niet alleen leert het hen belangrijke levens vaardigheden maar het bevordert de manier waarop baby’s en peuters andere vaardigheden leren. Niemand anders bereikt onze hoge professionele standaards en niemand werkt harder om ervoor te zorgen dat jij en jouw kleintje zich veilig en gelukkig voelen. De docenten van Water Babies doen er altijd alles aan jullie emotionele band te versterken met plezier en gezelligheid, zodat je zeker weet dat een Water Baby een blije baby is!

Water Babies Amsterdam

Lessen in en om Amsterdam worden gerund door Willemijn & Colin MacDonald. Zij staken voor het eerst hun voeten in het water bij Water Babies toen het getrippel van kleine voetjes begon en zij hun zoon meenamen naar de Water Babies lessen in Schotland. Zij vonden de lessen zo geweldig dat toen ze erover dachten om naar Willemijn’s land van herkomst te komen, wilden ze de magie van Water Babies meenemen.

Wil je meer weten over de lessen van Water Babies Amsterdam? Kijk op de website en neem contact op om een les te boeken!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!