Wat is er weer veel leuks te doen dit weekend! Kijk maar gauw... de theatervoorstellingen zijn niet weg hoor - ze staan onderaan. Daarboven vind je weer een aantal van onze favoriete Kinderfeestjes. Zoek je nog iets anders? Check de Go-Kids agenda en de rest van onze website!.

Fijn weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
 
 
Oktober Pompoenenmaand! Doe mee met de workshops op de Zomerbloemenpluktuin. Uithollen en een gezichtje maken, té leuk. 
In Hilversum is het Dutch Media Week, met komend weekend het Familiefestival en volgend weekend de Open Studio Dagen. Zo tof!
SnowWorld Amsterdam viert feest met een weekend vol activiteiten voor de Winteropening - ga jij lekker me de kids naar de sneeuw?
Dit weekend - 5 en 6 oktober - is het Weekend van de Wetenschap. Daarom geeft NEMO iedereen gratis toegang  - mooi meegenomen!
Vandaag - vrijdag dus - is het dierendag, daarom vieren ze zondag bij Kinderboerderij De Buiktuin in Noord een mooi Dierendagfeest.
Twee Kidsruns dit weekend: in het Amsterdamse Bos bij de Run for Kika en in Noord kunnen de kids meedoen aan de Bannerun.
KinderfeestjesTips
Voor jouw stoere kind het perfecte verjaardagsfeest: een klimfeestje bij Klimhal Amsterdam. Maakt niet uit of ze klimervaring hebben!
Lekker de natuur in met een écht Feestjesgever van Natuur is een feest - dat is heerlijk voor jouw jarige buitenkind. Heel veel thema's...
Is jouw jarige dol op dieren? Dan is een kinderfeestje in ARTIS natuurlijk he-le-maal geweldig - je kunt kiezen uit verschillende pakketten.
Heerlijk indoor spelen en smullen - dat is een feestje bij Ballorig Gaasperplas. Wanneer is dat nou géén succes bij de kids? 
PLEIN Theater in Amsterdam-Oost heeft vaak leuke jeugdvoorstellingen - en hoe leuk is het om met je feestje naar het theater te gaan?
Zin in een tof circusfeestje voor je kind? Nodig Circus Sambal uit voor een CircusKidsFeest- zeker weten een succes!
Indoor speelparadijs Candy Castle in Amsterdam-West heeft hele toffe verjaardagskamers: superhelden, unicorn, disco of high tea. Hoe tof?!
Monkey Town Uithoorn heeft een leuke nieuwe optie voor kinderfeestjes: de Monkey Beauty Spa.... heerlijk samen tutten...
Theater & FilmTips
Vanwege de Kinderboekenweek staat de voorstelling Sssttttt! (2+) van Rose Stories en Studio Figur in Plein Theater. Leuk met je kleintje!
Lekker hè, de muziek van The Beatles? Ook voor jouw kids... ze maken ermee kennis bij The Beatles for kids in Casa Munganga.
Alle agendatips! ►