Je verjaardagsfeestje vieren tussen de dieren, microben, planten, in de natuur of in de ruimte? Dat kan bij Dierenpark ARTIS in Amsterdam! 

Vier je feestje in ARTIS

Jarig in ARTIS. Je kunt kiezen uit drie verschillende kinderfeestjes in ARTIS:

  • Speur in het park (6-12 jaar)
    Met een appel, drankje en ijsje voor onderweg speur je samen door het park, op zoek naar dieren en de oudste beuk in ARTIS. De speurtocht eindig je in Restaurant de Twee Cheetahs, daar kun je lunchen met patat en een kaassoufflé - met uitzicht op de zebra's en giraffen. 
  • Reis naar je eigen planeet (7-12 jaar)
    Maak tijdens je kinderfeestje jouw eigen planeet en reis er in het ARTIS-Planetarium naartoe. Je geeft je fantasie de vrije loop en mag allerlei vragen stellen aan de expert. Daarna gaan jullie naar het planetarium. Ook hier krijg je wat lekkers voor onderweg en eindig je in het restaurant voor een patatje en een kaassoufflé.
  • Trakteer de dieren (7-12 jaar)
    Onder begeleiding van een rondleider van ARTIS ontdek je wat de dieren eten en help je mee met de door het dierenpark gekozen dieren te voeren. Na afloop worden jullie verwacht in restaurant de Twee Cheetah's voor een lunch met patat en een kaassoufflé - met uitzicht op de zebra's en giraffen. 

Boek direct alles online voor een geslaagd kinderfeestje via www.artis.nl/kinderfeestjes.

ARTIS ligt in de Plantagebuurt, de culturele tuin van Amsterdam. Midden in het centrum van de stad komen in deze buurt cultuur en natuur samen. ARTIS is goed bereikbaar per openbaar vervoer en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Boek je kinderfeestje!