Kinderfeestje in PLEIN THEATER (voorheen Theater Oostblok)  

Sajetplein 39, 1091DB Amsterdam Oost

  Bij PLEIN THEATER in Amsterdam Oost kun je een superleuk kinderfeestje vieren. Samen met vriendjes en vriendinnetjes naar een leuke jeugdvoorstelling, en feestelijk taart eten in Het Eetlokaal!

  Kinderfeestje met jeugdvoorstelling bij PLEIN THEATER

  In PLEIN THEATER valt er voor elk kind en voor elke leeftijd iets te beleven! Op de woensdagochtend hebben ze regelmatig  peutervoorstellingen. 

  Op zondag komen gezelschappen heel gevarieerde voorstellingen geven met theater, mime, dans, poppen en muziek. Ga je met je kinderfeestje naar zo'n leuke jeugdvoorstelling, dan is het kaartje voor de jarige gratis!

  Check snel welke voorstellingen er zijn rondom de verjaardag van jouw kind en reserveer de kaartjes online.

  Feestelijke tafel met lekkers in Het Eetlokaal

  Een verjaardag zonder lekker eten is natuurlijk geen feest. Je kunt dan om het écht feest te laten zijn een feestelijke tafel met taart en limo reserveren in Het Eetlokaal. Ook kun je hier met de kinderen cupcakes versieren of na de voorstelling lekker met elkaar eten met een speciaal kindermenu!

  Zijn de kinderen klaar met zitten? Gelukkig is er voor de deur van PLEIN THEATER en Het Eetlokaal een speeltuin, daar kunnen ze zich heerlijk uitleven.

  Reserveren doe je door een mail te sturen naar eetlokaal@plein-theater.nl.

  Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam- dan krijg je tips voor weekenden en vakanties, maar ook regelmatig een KinderfeestjesSpecial!

  Adres

  • Adres: Sajetplein 39
  • Stad:  Amsterdam Oost
  • Land:  NL
  • Postcode:  1091DB