Nog één weekje school voor de kids, dan is het zomervakantie! Volgende week krijg je dus uitgebreide Vakantietips... vandaag nog wat Weekendtips en fijne Clubtips. Meer inspiratie nodig? Check de Go-Kids agenda en de rest van onze website!

 Geniet van je weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
Sinds vorige week een nieuwe voorstelling in De Toverknol: Later als ik groot ben! Draait tot begin augustus dus even plannen...
Lekker naar het theater morgen of overmorgen? In Plein Theater staat Dakzonderhuis met de première van Het mysterie van de grote mensen.
Ook Amsteldorp in Amsterdam-Oost viert feest: een groot buurtfeest met natuurlijk allerlei leuke activiteiten in Speeltuin Amsteldorp!
Zondag in Casa Munganga: de voorstelling Eiland Muziek door Guillaume & Björk - een kleine reis rond de wereld met muziek.
In Bovenkerk (Amstelveen) is morgen een leuk zomerfeest met braderie, optredens en voor de kids o.a. een springkussen!
Check ook de agenda's van:
Superleuke clubs voor kids ►
Theaterles in een écht theater - hoe tof is dat voor jouw podiumkind? Het kan bij PLEIN THEATER in Amsterdam-Oost - les van professionals op het echte podium!
Bij DAT!School kunnen kinderen alles leren over film en theater, superleuk, gezellig en leerzaam. Check de lessen voor een nieuwe club voor je kind.
Kindertheater De Toverknol geeft niet alleen heerlijke voorstellingen, óók superleuke lessen voor kinderen in theater, dans en musical. Zo leuk, voor kids van 2 - 10 jaar.
Ervaar The Storytelling Gym, vol met geweldige verhalen en avontuurlijke activiteiten tijdens de nieuwe lessenreeks van Friends Call Me Jim (2 t/m 7 jaar). 
Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) geeft enorm professionele lessen in dans, drama en zang... dat zie je bij de fantastische musicals die ze spelen in de grote theaters!
Bij de Amsterdamse Jeugd Theaterschool (AJTS) kunnen kids korte of lange cursussen theaterlessen volgen van docenten uit de theaterwereld.
Kinderen die dol zijn op zingen, dansen en acteren kunnen daar nóg beter in worden bij de Telekids Musicalschool - diverse locaties in en om Amsterdam.
Op Amsterdam IJburg kunnen de kids voor allround theaterlessen naar Theaterschool ACT - je kunt hier op ieder moment instromen met een proefperiode van 4 lessen.
Heel veel clubs voor kids in Amsterdam ►