De eerste schoolweek zit erop, tijd om weer van vrije tijd te genieten met de kids. Wij hebben wel wat mooie WeekendTips voor je. En check meteen welke leuke clubs je kunt gaan proberen! Meer inspiratie nodig? Je vindt het in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website.

Veel plezier dit weekend!!
Groetjes, Anneke & Nadine

 

Klik hier voor alle agendatips! ►
Zondag kun je genieten van een harpconcert voor kinderen: From Classical to Pop Music - door Dafne Paris bij Casa Munganga.
Lekker naar de film dit weekend... bijv naar Mees Kees in de wolken... deze en natuurlijk meer films draaien bij Pathé Arena.
Uitleven na de eerste schoolweek? Bij Fun Center Amstelveen is vrijdag- én zaterdagavond onbeperkt jumpen voor maar € 15,=!
In PLEIN Theater kun je met de kids genieten van de voorstelling Trollenjong (4+) door SPEELbos / Sanne Zweije.
Heb jij de voorstelling Rovers van Meneer Monster al gezien? Nee? Dan is dit je kans: zondag in Theater de Meervaart. Snel boeken!
Mocht je Ginger & Ale nog nooit bezocht hebben... dan wordt het hoog tijd! Bijv zondag met de fijne Lazy Sunday Brunch...
 
 
ClubTips!
Elke maandagmiddag kunnen kids (5 t/m 12 jr) heerlijk voetballen bij Powerleague in Zuid met maan-delijks opzegbaar lidmaatschap.
Zwemmen met je baby of peuter? Water Babies Amsterdam geeft geweldige lessen in lekker warm water in Amsterdam en Amstelveen.
Een veilige speelomgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen door middel van muziek en spel? Dat kan bij WOW Amsterdam! 
DAT!School in Noord heeft lessen in film en theater voor kids - een nieuwe serie start op 22 januari. En ze hebben nu ook Peuterlessen!
Mini-mensjes, boefjes en bengels opgelet: meld je aan voor de turn- en gymlessen van The Little Gym: goed in je hoofd en goed in je vel.
Jeugdtheaterles in een échte theaterzaal: het kan bij PLEIN Theater in Amsterdam-Oost, super voor podiumkids!
De Westergas heeft een kidsclub: de Westergasjes Woensdag: ze hebben nu even een winterstop maar houd het in de gaten, hartstikke leuk. 
In beweging bij The Storytelling Gym - Friends call me Jim. Met verschillende stories aan de slag voor een magische beleving! 
Lessen in skieën en snowboarden in echte sneeuw bij SnowWorld Amsterdam: al vanaf 3 jaar. Vanaf dit weekend zijn er proeflessen!
Het NJMT doet grote producties, maar ook jouw kind kan er professionele lessen volgen, wie weet de ster van de toekomst?
Theater- en FilmTips
Alle agendatips▶︎