Nog maar een weekje... dan komt Sinterklaas al! Zijn jouw kids al zenuwachtig? Eerst even Sint Maarten natuurlijk... én onze WeekendTips plus FeestjesTips. En natuurlijk staat er nog véél meer in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Geniet van je weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Sinterklaas overzicht

Volgend weekend komt Sinterklaas weer naar ons land. Wij hebben een mooi overzicht gemaakt van intochten in en om Amsterdam, met daarbij gezellige Sint-activiteiten in de periode tot 5 december!
Overzicht Sinterklaas

Groot Sinterklaasfeest!

In Europarcs resort Zuiderzee - Biddinghuizen - kun je het intocht weekend genieten van een geweldig Sinterklaasfeest.
Boek een dagarrangement!
Alle agendatips! ►
Kinderboerderij De Dierencapel viert uitgebreid Sint Maarten: op zaterdag kunnen de kids een dierenlampion maken en maandag lekkers halen.
Natuur is een feest gaat fotograferen met kids van 6-12 jaar in het Amsterdamse Bos: Natuur in Beeld - Paddenstoelen!
Vanavond bij Speeltuin Bilderdijkpark: een laatste restje Halloween met de HalloweenKidsParty!
Bij Pllek in Noord kunnen de kids weer lekker swingen bij Ritmeles met Robin - meedoen is helemaal gratis en helemaal leuk!
Maandag is het Sint Maarten: gaan jullie langs de deuren? Of naar deze waanzinnige Super Sint Maarten Parade in Amsterdam-Oost?
Ook in het Vondelpark is de jaarlijkse Lampionnenoptocht met Sint Maarten - gezellig met al die lampionnen en muziek!
 
 
Topfeestjes voor kids
Voor een theaterfeestje van Kindertheater De Toverknol heb je de keuze: in het theater (algemeen of privé) of bij jou thuis. Zeg het maar...
Is jouw jarige lekker sportief? Dan is een Klimfeestje bij Klimhal Amsterdam een perfect plan - of ze nu wel of geen klimervaring hebben.
Een magisch feestje organiseren is best gedoe... met The Party Fairy laat je het helemaal regelen en heb jij er geen omkijken naar. Fijn!!
Samenwerken tijdens een spannend feestje? Boek één van de Backspace Escape Rooms: Tijdmachine, Mindcrime of Oriënt Express.
Heerlijk in beweging met de Multisporten van Monkey Moves: dat kan niet alleen bij de club - maar ook superleuk als kinderfeestje!
Hoe stoer is dit?! Een trial bike feestje bij Stal Oostwal, evt in combi met blaaspijp maken, boogschieten of (nieuw!) archery attack!
Wil je keuze? Dan krijg je keuze! Bij Sport4Kidz hebben ze wel meer dan 20 verschillende sportieve feestjes.... welke vindt jouw jarige het leukst?
Met een jarige die dol is op voetbal is dit een schot voor open doel: een Voetbalfeestje bij Powerleague Amsterdam. Super toch?
Naar 't theater of een film!
Alle agendatips! ►