Bij kindertheater De Toverknol in Amsterdam kun je waanzinnig leuke verjaardagsfeestjes vieren. Je hebt de keuze uit verschillende kinderfeestjes - het is maar net wat je wilt en wat er binnen jouw budget past.

Welke kinderfeestjes biedt kindertheater De Toverknol?

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Verjaardagspakket
    Je sluit dan met je feestje aan bij een reguliere voorstelling in kindertheater De Toverknol. Daar omheen vier je het feestje met in spelvorm de cadeaus uitpakken, stopdisco en ballonfiguur. Koffie en thee, limonade en koekjes horen bij het feestje - taart mag je zelf meenemen. Deze feestjes zijn op vaste tijden, natuurlijk rondom de vaste voorstellingen.
  • Privé-partijtje
    Je kunt ook een privé voorstelling of toneelworkshop boeken bij De Toverknol. Dan is het theater exclusief voor jouw feestje en zijn er geen andere kinderen aanwezig. Verder is de inrichting van het feestje hetzelfde als hierboven.
  • Verjaardagsfeestje thuis
    De Toverknol kan ook naar je toe komen! Bij jullie thuis of op een andere locatie kun je een workshop peuterdans (2 t/m 4 jaar) of toneel (4 t/m 9 jaar) boeken. De workshops duren één uur en na afloop krijgen alle kinderen een leuke ballonvouwfiguur.

Ook een verjaardag vieren met De Toverknol in Amsterdam?

Kijk voor details over deze kinderfeestjes op de website van De Toverknol!

Dol op leuke kinderfeestjes én uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!