1 oktober 2021 ben ik begonnen met Go-Kids Amsterdam en Gooi & Vechtstreek. En dat is nu bijna een jaar geleden! De tijd is werkelijk waar omgevlogen. En wat heb ik het naar mijn zin om jullie te voorzien van leuke informatie, tips en weetjes voor de kinderen. Natuurlijk is ook hier het afgelopen jaar de regio Alkmaar & Noordkop en Zaanland & Westfriesland bijgekomen. Daarmee is de cirkel van Noord-Holland bijna rond.

 

De winnaars zijn via onderstaande linkjes van de betreffende actie terug te vinden! Kijk dus snel bij de acties waar jij aan hebt meegedaan!

 

Feest vier ik graag met jullie!

Omdat jullie trouwe bezoekers van de verschillende Go-Kids regio’s zijn wil ik dit feestje met jullie vieren! De gehele maand oktober ga ik elke dag een mooie prijs weggeven in samenwerking met leuke partijen uit Noord-Holland. En met in het weekend en op woensdag zelfs 2 prijzen op één dag… Is dat niet een feest?

Meedoen aan een winactie?

Alle acties komen op de deals pagina (in de menubalk) te staan van al mijn regio’s. Hier kan je dus precies zien welke er allemaal zijn en welke actie wanneer loopt! De acties zullen op de socials (Facebook & Instagram) worden gedeeld waar je middels een like/reactie kan meedoen! Per actie staat aangegeven tot wanneer hij loopt en wanneer de winnaars getrokken worden. Deze worden via het social media bericht ook bekend gemaakt! Duidelijk? Daar gaan we…

De prijzen

In totaal zijn het 46 verschillende prijzen met een totale waarde van meer dan €3.000!
Houd deze pagina dus elke dag in de gaten voor de juiste linkjes...
(de meeste winacties zijn geldig t/m 31 oktober)

Week 1:
Week 2:
Week 3:
Week 4:
Week 5:

GoKids-10jaar

10 jaar Go-Kids + winnaars

En het is dubbel feest. Want op 1 november bestaat Go-Kids 10 jaar! Dat is al best een tijd. En ook dit gaan we samen met jullie vieren. Vanaf 1 november kan je nog meer genieten van mooie prijzen, want 10 dagen lang zijn ook hier nog elke dag leuke winacties! De winnaars worden op 15 november bekend gemaakt (tenzij anders aangegeven).

De winnaars van oktober

Bij de social media berichten van de betreffende actie maak ik de winnaars bekend op de juiste data (de meeste op 1 november).

Ik wens je heel veel plezier de komende maand met alle leuke winacties en hoop natuurlijk dat iedereen hier bij en vrolijk van wordt! Je mag aan elke winactie meedoen, de kansen zijn voor iedereen gelijk.

Footer_GoKids_Charlotte

Volg mij

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal in jouw regio te doen is? Volg de regio: