Volg Go-Kids Alkmaar & Noordkop

Go-Kids Noord-Holland Noord (Alkmaar, Noordkop, Westfriesland) houdt je op verschillende manieren op de hoogte van de leukste activiteiten en uitjes in de regio. Naast alle bestemmingen zijn er (bijna) elke dag leuke agendapunten te vinden met activiteiten, workshops, uitjes en nog veel meer.

Go-Kids Noord-Holland Noord nieuwsbrief

Wil jij maandelijk de top 5 met de leukste uitjes voor de komende periode ontvangen? Zorg dan dat je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Niet alleen staat hierin de top 5, je vindt hier ook tips over kinderfeestjes en clubs. Bovendien wordt je direct op de hoogte gebracht als er een winactie is!
Tijdens feestdagen en vakantieperiodes zijn er specials die je nog meer tips geven om te doen tijdens deze periode(s).

Aanmelden Go-KidsTips

 

 

Go-Kids Noord-Holland Noord op social

Facebook

Via Facebook ontvang je (bijna) elke dag leuke posts over leuke bestemmingen, kinderfeestjes, clubs en nog veel meer! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de meest up-to-date informatie? Volg dan zeker @gokidsnoordkop!

Volg op Facebook!

Instagram

Ook op Instagram zie je de leukste posts en foto's voorbij komen met leuke bestemmingen, kinderfeestjes, clubs en nog veel meer! Wil jij geïnspireerd worden door Go-Kids Alkmaar & Noordkop? Volg dan ook hier @gokidsalkmaarennoordkop!

Volg op Instagram!

Go-Kids - Facebook   Go-Kids - Instagram

 

 

Log In