Ook in de Voorjaarsvakantie van 2021 zijn bijna alle uitjes in de regio Amsterdam nog gesloten vanwege de corona maatregelen. Er zijn wel een paar dingen die je coronaproof buiten de deur kunt ondernemen - die vind je natuurlijk hier onder. En verder is er gelukkig ook van alles te bedenken om thuis te doen met ze. Check onze tips om er toch een superleuke krokusvakantie van te maken!

Coronaproof uitjes buiten de deur

  1. 1. Wandelen met pony
  2. 2. Klimmen tussen de bomen
  3. 3. Trial bike sessie
  4. 4. Boerengolf spelen bij Twiske Haven
  5. 5. Uitwaaien op het strand
  6. 6. Lekker wandelen met de kids in de regio Amsterdam, 't Gooi of Zaanstreek-Waterland. Ken je de stadswandeling075 in de Zaanstreek al? 

Dagen vol toffe activiteiten voor de kinderen

Nu kán het natuurlijk zijn dat je niet elke dag de kids zelf kunt of wilt vermaken. Dan is het ideaal dat ze ergens de hele dag bezig kunnen zijn met supertoffe activiteiten én met andere kinderen. Natuurlijk alleen maar als die coronaproof georganiseerd zijn - dat is logisch. Gelukkig worden er de nodige toffe kampdagen georganiseerd in en om Amsterdam! Wat allemaal?

Voorjaarsvakantie kampdagen

Activiteiten voor thuis & in de buurt

Corona of geen corona, de kinderen hebben natuurlijk wel vakantie. Dus wel thuis, maar géén schoolwerk! Fijn voor de kids én fijn voor jou, ja toch? Geniet er samen lekker van dat er niets hoeft en verzin leuke dingen om te doen, zodat het niet zo opvalt dat je bijna nergens naartoe kunt. We hebben in het afgelopen jaar een heleboel ThuisTips voor jullie op onze website gezet waar je ongetwijfeld wat mee kunt. 

Kijken & luisteren

Spelen

Online museumactiviteiten

Knutselen & frutselen

Naar buiten & in beweging!

Nou... als je dit allemaal gaat doen met de kids heb je een goed gevulde voorjaarsvakantie, zouden wij zo zeggen.
Maak er ondanks de lockdown een heel gezellige week van met de kinderen!

Groetjes
Nadine & Anneke