Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam

Op zoek naar een bijzonder uitje? Ga samen naar een familieconcert in Het Concertgebouw in Amsterdam. Je beleeft een onvergetelijke ervaring voor zowel kind als (groot)ouder bij dit muziekpaleis. Het Concertgebouw laat jouw (klein)kind op een kindvriendelijke manier kennis maken met klassieke muziek!

Familieconcerten in Het Concertgebouw

Voor elke leeftijd is er een passend concert. Deze concerten sluiten aan op de belevingswereld van de kinderen van deze leeftijd. Betoverende klanken van bekende componisten nemen de kinderen mee naar een andere wereld. Tijdens deze familieconcerten kan er (zachtjes) meegezongen, bewogen of gedane worden!

Gratis podcast Mijn Instrument

Op zoek naar een instrument op te bespelen? Het Concertgebouw heeft een podcastreeks uitgebracht waarin kinderen vertellen over hun muziekinstrument. Welk instrument zou jij willen spelen? Ontdek het in Mijn Instrument.

Gratis podcast

Entrée Junior (tot 18 jaar)

Wil je vaker en extra voordelig genieten van bijzondere (familie)concerten? Maak jouw kind dan lid van Entrée Junior voor slechts €5 per concertseizoen. Je krijgt hiermee 75% korting op alle concerten en kinderconcerten kosten nog maar €12,50! Daarnaast krijgen ze een welkomstcadeau en toegang tot de exclusieve Entrée Junior-events. 

Meer informatie

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor