Het Concertgebouw Amsterdam saai voor kinderen? Absoluut niet! Regelmatig worden en heerlijke (klassieke) familieconcerten gegeven waarbij kinderen niet alleen op jonge leeftijd muziek en de verschillende klanten leren ontdekken, maar vaak ook zelf mee mogen doen of zingen. 

Familieconcerten in het Concertgebouw

Hoe klinkt een wiel? Of een huis? Wat hoor je als je in de zevende hemel bent? Of als je verliefd bent? Bij de familieconcerten van het Concertgebouw wordt de hele familie meegenomen op wonderlijke ontdekkingstochten in de wereld van muziek, musici en instrumenten.

Entrée Junior (tot 18 jaar)

Wil je vaker én extra voordelig genieten van bijzondere (familie)concerten? Maak uw kind dan lid van Entrée Junior voor slechts € 5 per concertseizoen. Hiermee krijgen kinderen 75 % korting op alle concerten en kosten kinderconcerten nog maar € 12,50. Daarnaast krijgen ze toegang tot de exclusieve Entrée Junior-events, zoals een Instrumententuin en Klein Entrée Orkest. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog een gaaf welkomstcadeau! Kijk voor meer informatie op de website van Entrée Junior.

Foto: website Concertgebouw 

Bekijk de agenda