Film kijken met de kinderen - wat kan dat toch heerlijk knus zijn. Op een vrij moment... of dat een vrije middag is, een gezellig avondje of een lege vakantiedag: met een leuke film maak je het hele gezin blij toch?

Geen films in de kast nodig

Het is allang niet meer nodig om een kast vol dvd's of BlueRays te hebben met kinderfilms. Downloaden hoeft ook niet: je hebt een ruime keuze uit heel kinderfilms en familiefilms via platforms als:

Bij Pathé Thuis heb je geen abonnement, je betaalt per film. Net alsof je naar een Pathé bioscoop gaat dus: je kiest welke film je gaat kijken en betaalt daar een bedragje voor - zit dus nergens aan vast.

Bij Disney+ heb je wel een abonnement nodig. Je betaalt € 6,99 per maand of € 69,99 voor een jaar (vanaf 23 februari € 8,99 / € 89,99) en kunt dan net zoveel films, series en Originals kijken als je wilt. Dat zijn er nogal wat: films van Disney natuurlijk, maar ook van Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic en vanaf 23 februari ook ST⭐R!

Op Netflix zijn natuurlijk heel veel series en films te vinden. Ook hier heb je een abonnement nodig, de kosten variëren van € 7,99 tot € 13,99 per maand. 

Netflix

Actueel aanbod van kinderfilms en familiefilms

Bij Go-Kids proberen we een beetje bij te houden wat het actuele aanbod van kinder- en familiefilms bij Pathé Thuis, Disney+ en Netflix is. We selecteren er steeds een aantal om jou inspiratie te geven voor toffe films om met je kinderen van te genieten.

Check de Go-Kids selectie!