Wandelen met kids in de regio Amsterdam

Lekker uit wandelen met kinderen in Amsterdam - hoe vaak doe je dat? Er is in onze stad zo veel te beleven én alles kan met het openbaar vervoer... dat gewoon een wandeling maken er gemakkelijk bij in schiet. Terwijl het altijd heel leuk, gezellig én gezond is om een eindje te lopen met je gezin.

Wandelen in de stad 

Bij wandelen denk je al snel aan een wandeling in de natuur. Dat is natuurlijk ook heerlijk - komen we zo op terug, maar een wandeling door de stad is óók hartstikke leuk. Oppassen met het verkeer, dat wel, en het is wel handig om te bedenken waar je naartoe loopt. 

Parken in Amsterdam

Ook in de stad heb je heel wat plekken waar je kunt wandelen in de natuur. Amsterdam heeft een flink aantal parken die perfect zijn voor een wandeling met de kinderen:

Parken in Amsterdam

Nog meer natuur in en om Amsterdam

En met de parken zijn we er nog niet! We hebben ook nog een aantal fijne natuurgebieden, groter en kleiner, om van te genieten met de kinderen. 

Alles bij elkaar zeggen wij dat er genoeg te wandelen is in en om Amsterdam: als je wilt door de stad, maar ook de vele parken en natuurgebieden in de regio Amsterdam bieden je genoeg variatie om lekker naar buiten te gaan met de kinderen!

Foto: Boskabouterpad in het Amsterdamse bos

Log In