De Boswinkel in het Amsterdamse Bos

Bosbaanweg 5, 1182 DA Amstelveen

Bij de Boswinkel van het Amsterdamse Bos kun je alle dagen terecht voor de leukste uitjes, activiteiten, excursies en gezellige bezigheden met het hele gezin.

Het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos is slechts 20 minuutjes fietsen vanaf het Museumplein en maar liefst 3 keer groter dan Central Park in New York.

Het Boskabouterpad

Ben je al eens bij het Boskabouterpad geweest? Dat kun je op eigen gelegenheid betreden, wanneer je maar wilt. Het is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Je begint en eindigt bij de Boswinkel en je kunt zelfs boskabouteropdrachten kopen. Deze kosten € 1,50 en wisselen per seizoen. Het is ook mogelijk om een Boskabouterpakket te kopen met daarin een kaboutermuts, een loeppotje, kleurplaat en opdrachten. 

Seizoensspeurtocht (6+) 

Gezellig samen op speurtocht door het bos? In de Boswinkel kun je tot ca. 15.00 uur de speurtocht ophalen. De kosten zijn € 6 voor een rugzakje. De rugzak is geschikt voor 4-5 personen en voor kinderen vanaf 6 jaar. Let op: er wordt een borg gevraagd van € 10 contant. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!