De meivakantie is begonnen! Tenminste... ik weet niet hoe het op de school van jouw kids is - maar die van mij hebben vanaf vandaag twee weken vrij. Overigens moesten ze op Goede Vrijdag dan wel weer gewoon naar school... anyway, ik weet dat er ook kinderen zijn die na Pasen gewoon nog tot en met vrijdag naar school moeten, en dat er kinderen zijn die juist na 5 mei nog een week vrij hebben. Hoe dan ook: ik heb een selectie aan toffe UitTips in de regio Alkmaar voor de meivakantie voor je op een rij gezet.

Geniet van de vakantie, wanneer die ook begint...
groetjes

Anneke

Alle agendatips! ►
Kids die zich vervelen in vakanties? Boek zo'n tof meivakantie sportkamp bij Go With the Flo in Bergen! Check of er nog plek is...
Geen Pasen zonder paaseieren natuurlijk... vind het Gouden Ei bij Land van Fluwel en win een seizoenskaart voor 4 personen!
Filmhuis Alkmaar draait tijdens de Paasdagen de heerlijke Fabeltjeskrant en Maya en de Honingspelen, later the Missing link.
Lekker los op 2e Paasdag of later in de meivakantie? Laat de kids Early Bird Jumpen bij JumpSkillz Alkmaar - 2 uur springen voor maar € 10,=!
Monkey Town Uitgeest... daar kun je niet alleen heerlijk indoor spelen, maar ook de Jungle escaperoom oplossen met je hele gezin!
Alkmaar Sport heeft weer zo'n fijne dreumesochtend en een sportspektakel in de Topsporthal van De Meent - zo gezellig!
Bij Huis van Hilde in Castricum wordt vrijdag een nieuwe expo geopend - met VR tour! - en is er de hele vakantie van alles te doen.
Zwembad De Hoornse Vaart opent het buitenseizoen met heel veel waterpret in het Paasweekend en de rest van de meivakantie.
Lekker naar buiten met de tips van Staatsbosbeheer! Bijvoorbeeld in het Paasweekend in de Schoorlse Duinen: eieren zoeken & buitendag.
Land van Fluwel heeft op moederdag een heuse glijbaanwedstrijd voor moeders... win een High Tea voor 4 personen!
Doe een dagje Castricum: op Geversduin kunnen de kids heerlijk spelen en is het genieten op het terras van Knoest Eten & Drinken.
Check ook de agenda's van: