Sportieve kinderfeestjes in regio Zwolle

Lekker sportief bezig zijn, dat kan prima in regio Zwolle! Jouw kind een sportief verjaardagsfeestje geven is dan ook superleuk. Kijk hier naar verschillende mogelijkheden:

Skills voetbal en sport & fun feestjes

Doe jij niets liever dan voetballen en ben jij binnenkort jarig? Dan organiseren wij voor jou een echt voetbalfeestje! Een voetbalfeestje is leuk voor iedereen, of je nou op voetbal zit of niet. Skills Voetbalschool Zwolle verzorgt een onvergetelijk sportief kinderfeestje op het voetbalveld. Een leerzame leuke voetbaltraining onder leiding van een enthousiaste trainer, een echte voetbal als cadeau voor de jarige en een voetbaldiploma voor alle deelnemers. Kortom een echt voetbalfeestje die helemaal is afgestemd op de wensen van de jarige!

Indoor skifeestje bij Snowsports Zwolle

Op zoek naar een uniek en sportief kinderfeestje? Kom naar indoor skicentrum Snowsports Zwolle! Na de ontvangst is er tijd om cadeautjes te geven en uit te pakken. Daarna gaan de kids skiën op de baan en in de pauze is het tijd voor drinken en wat lekkers. Vervolgens is er tijd om sleetje te rijden. Ze sluiten af met pannenkoeken of patat.

Snowsports Zwolle verzorgt het materiaal zoals ski’s, snowboards, een helm, stokken en schoenen.

kinderfeestje vrolijkheid zwembad

Spetterend feestje bij zwembad de Vrolijkheid

Vier je feestje in zwembad De Vrolijkheid! Ze bieden leuke zwem-kinderfeestjes aan. Je kunt heerlijk komen zwemmen met de kinderen en de jarige krijgt een leuk kadootje. Dit is mogelijk in verschillende arrangementen vanaf € 8,95. De kids kunnen dan heerlijk zwemmen en op een afgesproken tijdstip krijgt iedereen een patatje en wat drinken. Dit kunt je uitbreiden met een snack en/of een ijsje.

natuurlijk Heidepark klimfeestje

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark 

Het klimbos Natuurlijk Heidepark is een jaar geleden nieuw geopend en biedt spannende klimparcours. Voor een sportief kinderfeestje kun je hier perfect terecht. R zijn 4 routes met verschillende moeilijkheidsgraad. Het klimbos ligt bij het natuur zwembad in Lemelerveld, dus bij mooi weer in de zomerperiode is een combi ook mogelijk. Ze hebben een gloednieuw terras en er zijn her en der speeltoestellen rondom het water.  We hebben onlangs het klimbos voor je uitgetest. Lees hier onze blog

Jump feestjes bij Trampolinepark FunZone

Trampolinepark FunZone  in Zwolle biedt een zeer sportief kinderfeestje voor kids vanaf 6 jaar. Kids kunnen een uur lang springen op alle trampolines. Alle onderdelen zijn gewoon toegankelijk.

Kinderen worden in een eigen feest ruimte ontvangen. Hier kun je vooraf taart en of lekker frietjes met een snack eten. En verder krijgen alle kids speciale slipsokken. Deze zijn verplicht op de trampolines. De hal met trampolines is voor ouders wel vrij toegankelijk en ouders mogen uiteraard ook meedoen.

Klimfeestje bij On Campus

Jij leve hoog, jij leve hoog! Dan moet je natuurlijk wel kunnen klimmen! Neem je vriendjes mee voor een stoer avontuur ver boven de grond bij On Campus. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen o.l.v. een ervaren instructeur. Haal jij de top van onze klimmuur? Die is wel 15 meter hoog! Van klimmen krijg je trek, dus na afloop staat er een feestmaal voor jullie klaar in ons gezellige sportcafé. Ben je benieuwd hoe zo'n klimfeestje eruit ziet? Bekijk dan het filmpje van het klimfeestje van Jasper

Lasergame en glow in the dark bowling feestjes bij Mad Monkey Jungle

Mad Monkey Jungle biedt naast het indoor speelparadijs ook stoer en sportieve kinderfeestjes aan zoals indoor spelen i.c.m. glow in the dark bowling, zwemmen(binnen en buiten), midgetgolf en lasergamen. Bekijk hier het filmpje van het lasergame feestje van Ruben

Bowling feestje in het Giga Konijnenhol

Leef je uit op de 4 nieuwe spectaculaire bowlingbanen in het Giga Konijnenhol van Beerze Bulten! De 4 bowlingbanen zijn uitgerust met zowel gave laserlichten als glow in the dark effecten. Als je niet aan de beurt bent kun je neerstrijken op de heerlijke en kleurrijke loungesets. Een giga gaaf bowling feestje voor kids is natuurlijk ook mogelijk.

Kinderfeestje in Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Op zoek naar een origineel feestje met je vriendjes en vriendinnetjes? Vier dan je verjaardag bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Bij het ontvangst in het restaurant van Recreatiecentrum de Eikenhof of Camping Krolsbergen staat je versierde verjaardagsstoel al klaar! Tijdens het uitpakken van de cadeautjes is er ranja, chocomel of fristi met iets lekkers.

Wanneer alle cadeautjes zijn uitgepakt, wandel je naar het klimbos. Na het aantrekken van de gordel en het opzetten van de helm wordt er eerst geoefend oefenparcours. Daarna is het tijd om je klimdiploma te halen! Al klimmend en klauterend leg je twee parcoursen af( 1 tot ca. 1,5 uur klimmen)

Na het klimmen gaan we terug naar het restaurant, waar we de dag afsluiten met patatjes + een snack naar keuze of een kinderpannenkoek en iets te drinken.

hiawatha kinderfeestjes

Hiawatha Actief

Hiawatha Actief in Zwolle en Dalfsen biedt tal van leuke sportieve en of outdoor kinderfeestjes aan. Er zijn speciale kinderfeestjes arrangementen in Dalfsen en in Zwolle op het water. Maar je kunt ook een eigen activiteit nemen en daar een kinderfeestje van maken.  Zo kun je gaan suppen of gaan waterfietsen, maar ook geocaching doen. Of stap met je vriendjes in een reuzekano en vaar over de Vecht. Je kunt ook een combi maken met een kano en kickbike. 

Tijenraan zwemfeestjes

Sportcentrum & zwembad Tijenraan in Raalte

Zwembad Tijenraan en sportcentrum Raalte  zijn onderdeel van Sportbedrijf Raalte. Ze bieden tal van te gekke kinderfeestje aan. Zo kun je gaan discozwemmen of zeemeermin zwemmen in het zwembad. Je kunt ook een 'normaal' zwemfeestje houden, maar het sportcentrum biedt ook apenkooi, archery tag of voetbalfeestjes aan. 

PEC Zwolle feestje met McDonald's

Is de jarige helemaal gek van voetbal en is hij of zij ook nog eens een PEC Zwolle fan, dan zit je met het kinderfeestje PEC Zwolle van McDonalds helemaal goed. En boek je voor 1 maart een kinderfeestje, dan kun je als jarige op 4 maart als VIP gast naar het PEC Zwolle Kidsevent

Let op, er zijn natuurlijk per thuiswedstrijd maar een beperkt aantal feestjes mogelijk dus het advies is om zo snel mogelijk je PEC kinderfeestje bij McDonald's te boeken. Hier heb je vast een overzicht.

kobalt kinderfeestje

Kobalt kart kinderfeestje

Lekker scheuren in een kart à la Max Verstappen. Wie droomt hier nou niet van? Bij Kobalt in Zwolle bieden te gekke kinderfeestjes aan. Je kunt kiezen uit een Kart kinderfeestje. Je rijdt dan in een paar heats met je vriendjes de kartbaan over. Alles is helemaal afgesteld op de leeftijd van de kids. Je kunt ook een combi kinderfeestje kiezen, dan rijden de kids een heat in de kart en daarna gaan ze verder met een VR bril en kiezen ze een thema voor VR.
Een unieke ervaring, toch?
 

Log In