Kinderfeestje Snowsports Zwolle indoor skicentrum
Ceintuurbaan 34, 8024 AA Zwolle

Unieke en sportieve kinderfeestjes

Op zoek naar een uniek en sportief kinderfeestje? Kom naar Snowsports Zwolle! Na de ontvangst is er tijd om cadeautjes te geven en uit te pakken. Daarna gaan de kids skiën op de baan en in de pauze is het tijd voor drinken en wat lekkers. Vervolgens is er tijd om sleetje te rijden. Ze sluiten af met pannenkoeken of patat.

Snowsports Zwolle verzorgt het materiaal zoals ski’s, snowboards, een helm, stokken en schoenen. Kinderen zorgen zelf voor sportieve kleding (lange broek en mouwen). Kinderfeestjes bij Snowsports Zwolle zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Geen kind is hetzelfde, dus de kinderfeestjes ook niet. Daarom biedt Snowsports drie verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen. Afhankelijk van het programma duurt het feestje ongeveer 2,5 tot 3 uur, waarvan een groot gedeelte bestaat uit skiën op de baan. Afhankelijk van het type kinderfeestje staat de activiteit curling of nagelen op de planning. Vervolgens is er tijd om sleetje te rijden. 

Boek je een kinderfeestje dan ontvang je vooraf een setje uitnodigingskaarten om je vriendjes uit te nodigen voor dit te gekke skifeestje.

Meer info kinderfeestjes =>

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor