Stadkamer: voorstelling Gekke buren

Nukkige en gierige Kaat wordt op een ochtend ruw uit haar slaap gewekt; iemand maakt een vreselijk kabaal met een hamer. Dan blijkt dat een woest behaarde en bebaarde kerel bezig is een huis te bouwen vlak naast het hare! Kaat is niet bepaald blij met de komst van de nieuwe buurman, die naar haar mening vooral goed is in luiwammesen en rondhangen.
Als door een zware storm het gammele onderkomen van de buurman de lucht invliegt, nodigt Kaat hem toch wat onwillig uit in haar huisje. Bram stelt voor om soep te maken, maar Kaat is absoluut niet van plan haar wintervoorraad met hem te delen. Dat blijkt ook niet nodig te zijn, want Bram kan soep maken met alleen wat water en een hamer. Tenminste, dat zegt hij...
Zal het buurman Bram lukken om Kaat te ontdooien?

Gekke buren is een humoristische voorstelling, gespeeld door Daniëlle van Dijk, waarin een gierig vrouwtje het uiteindelijk moet afleggen tegen de vindingrijkheid van haar gemoedelijke buurman.  De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Ingrid en Dieter Schubert.
Daniëlle van Dijk (van voorheen Het Huis van Barn) speelt nu onder haar eigen naam. Naast poppenspeler heeft Daniëlle ook veel ervaring in het vertellen van verhalen.

Toegang: 5 euro p.p.

Datum: zaterdag 28 september

Locatie: Stadkamer Centrum

Tijdstip 14:00 - 14:45 uur