De Zwolse binnenstad is ook dit jaar weer sfeervol aangekleed. De straten en pleinen zijn wederom opgetuigd met de jaarlijkse winterverlichting om dit najaar extra sfeer toe te voegen in het bezoek aan Zwolle.

Ook dit jaar staan de Lichtbeelden weer opgesteld, verspreid over alle deelgebieden in de binnenstad. Ze zijn in twee routes uitgezet en geheel coronaproof zelfstandig te bewandelen van 10 december tot en met 30 januari 2022.

Laat je meenemen in twee spannende verhalen tijdens beide wandelingen. Luister naar het levensverhaal van ‘De Kerstboom’ en hoe hij opgroeit in een woud vol kerstbomen en dieren. Of wandel de iets langere route met de audiotour ‘De Bloedende Zwaan’ waarin het bloed veranderd in een robijn en uiteindelijk de prins wordt gered.

Download de app Voicemap en doe je oortjes in op de site: www.visitzwolle.com De Lichtbeeldenroute is uiteraard ook in zijn geheel te bewandelen.

Gedurende deze bijzondere winterperiode, zijn er maar liefst acht extra audiotours, die je meenemen in de verhalen van Zwolle: ‘Van Opgezwollen tot nu’ met de holygrounds van onze hiphopscene, ‘Wie is Thomas?’ over de Zwolse historische figuur Thomas a Kempis en ‘Mijn monument, jouw monument’ waarin je wordt meegenomen langs de historie van vestingstad Zwolle

 

Voor alle leeftijden.
Oortjes of een koptelefoon worden aanbevolen voor een optimale beleving.

Check hier de route =>