Deze winter worden de straten, pleinen en bruggen in de binnenstad van Zwolle prachtig verlicht door mooie lichtornamenten. Ga tijdens een wandeling langs dertien locaties o.a. op de foto in een grote arrenslee, loop door een gigantische kerstbal en neem plaats naast de kerstman.

De lichtbeelden zijn te bewonderen van 10 december tot 31 januari.

De lichtbeelden route waarmee de ondernemers van de binnenstad ons prachtige Zwolle jaarlijks aankleden, is dit keer aangepast in de vorm van een audiotour door verschillende delen van het centrum. Wegens het grote succes van de lichtbeelden route van afgelopen jaren, zijn er dit jaar 2 routes die gelopen kunnen worden! Santa's snowballs en Rudolf the Reindeer.

Maak met vrienden of familie een sfeervolle en gezellige wandeling door de binnenstad. De audioverteller neemt je mee langs Rudolf The Reindeer en levensgrote kerstcadeaus. De verteller vertelt verhalen over de plekken waar deze beelden staan en tipt je over leuke bezoekersplekjes in de retail en horeca voor jou en de jouwen.

Download de gratis Voicemap app en zoek je tour uit. Koop een ticket, zet je koptelefoon op of doe je oortjes in en begin! Je kunt de audiotour lopen zo vaak je wilt, met wie je wilt en zo lang je wilt. De app is verkrijgbaar voor Android en iOS


Voor alle leeftijden.
Oortjes of een koptelefoon worden aanbevolen voor een optimale beleving.

 

Check hier de route =>