Uit eten in de herfstvakantie met kinderen in regio Zwolle

Wat is het toch leuk om samen met je gezin uit eten te gaan in een kindvriendelijk restaurant. Of heerlijk een klein hapje of taartje eten op een knus terras. 

Pannenkoekenrestaurant Lokate

Lokate pannenkoekenrestaurant

Wil je van jullie eerste keer uit eten na lange tijd iets bijzonders maken, kom dan lekker pannenkoeken eten bij Lokate in Wijhe. Hier is uit eten gaan een ware beleving. 

Eenmaal binnen begint de magie al gelijk, je kijkt werkelijk je ogen uit. Kaarsen zweven als betoverd door de ruimte en het heelal lijkt op steenworp afstand. En de kans is groot dat je tussen de gangen door de magie aan den lijve zult beleven...

Tijdens de herfstvakantie staat het restaurant volledig in het teken van Halloween.

wanna waffle

Wanna Waffle 

Bij Wanna Waffle in de Sassenstraat in Zwolle kun je een wafel eten, maar dan wel in een nieuw jasje.

Wanna Waffle maakt een eigen versie van het eeuwenoude recept van de wafel, door zoete én hartige wafels aan te bieden. Geen trek in een wafel? Geen probleem! De menukaart heeft genoeg andere opties, zoals broodjes, smoothie, bowls, salades en soepen. 

Wanna Waffle =>

Eetcafé Burgers & Grill

eetcafé burgers & grill giethoorn

Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill in Giethoorn gelegen op Villapark Giethoorn is toegankelijk voor alle daggasten, ongeacht of je op het park verblijft.  Beneden is het gezellige eetcafé, met terras en speeltuin aan de achterkant, en boven is er een heuse speelzolder voor de kinderen. 

Restaurant Reimink

restaurant Reimink

Het restaurant Reimink met midget golfbaan en grote speeltuin heeft een groot terras.  Heerlijk een hapje eten met de kinderen zonder dat het weer een spelbreker kan zijn. Voor of na het eten is er natuurlijk alle tijd voor de speeltuin of zelfs een potje midget golf.

't Binnenhof

binnenhof restaurant paasloo

Bij restaurant met terras 't Binnenhof in Paasloo is het voor gezinnen goed toeven.  Kids hebben hier alle ruimte en kunnen zowel binnen als buiten naar hartenlust spelen, dus lang vervelend aan tafel zitten is er hier niet bij. Er zijn ook tal van activiteiten in de omgeving van het restaurant te doen, dus ideaal voor een compleet dagje uit met afsluiter lekker eten in het restaurant

Boscafé Lemeler Esch

boscafé lemeler esch

Heerlijk wandelen op de Lemelerberg en na afloop een lekker drankje met een hapje doen bij het boscafé Lemeler Esch. Het boscafé met terras is ook geopend voor daggasten van de camping. En in de herfstvakantie zijn er ook nog herfst doedagen voor kids te doen.

terrasje toplijstje go-kids

Terrassen

Is het nog lekker weer dan is een terrasje pakken ook wel fijn.  Vaak zijn er allerlei faciliteiten om het ook in de herfst aangenaam te maken. We hebben de kindvriendelijke terrasjes waar kids de ruimte hebben of zelfs lekker kunnen spelen in een speeltuin voor je op een rijtje gezet.

Kindvriendelijke terrasjes =>

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig pannenkoekenrestaurant, check dan ons overzicht.

Pannenkoekenrestaurants =>

Log In