Lekker sporten in de vakantie. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de voorjaarsvakantie in de regio Zwolle. 

Zwembad & sporthal Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de voorjaarsvakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen en spelen. Ze hebben weer allerlei leuk aanbod voor de vakantie.

Springkussenfestijn

En 20 februari is de sporthal 1 omgetoverd tot een heus springkussenfestijn. Kids kunnen de hele dag eindeloos komen springen op de vele springkussens. 

Naar de Tijenraan >

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle het indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren en ga je niet op wintersport. Bekijk dan het aanbod van Snowsports.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Heidepark

Het klimbos in Lemelerveld van Natuurlijk Heidepark is tijdens de voorjaarsvakantie weer dagelijks geopend. Heerlijk actief en avontuurlijk bezig zijn tussen de boomtoppen. 

Klimpark Heidepark =>

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Skills Voetbal en sport dagen 

skills en fun dagen

Ook deze vakantie worden er weer door VoetbalSkills diverse voetbaldagen georganiseerd, zoals Arne Slot dagen, voetbaldagen, maar ook basketbal en volleybal in de zaal.

Landstede hammers basketball camp

Nieuw dit voorjaar zijn de Landstede Basketball camp ( 2 dagen basketballen), Volleybaldag  en Skills Olympia Fiësta (diverse sporten). 

Naar Skills Voetbaldagen >

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke spetterende  Blitzkids activiteiten aangeboden  voor jong en oud(er). waaronder; Grootste Bommetje, Surfplankrace, Watervoetbal én een Workshop Zeemeerminzwemmen .

Naar de Vrolijkheid >

Preston Palace 

preston palace

Urenlang speelplezier en fun met het hele gezin bij Preston Palace in Almelo. Dit all in family entertainment center is ideaal voor een dagje uit met de familie. Wil je graag vermaak of lekker uit eten met je gezin, dat kan allemaal bij Preston Palace in Almelo.  Je kunt heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan of een potje bowlen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace heb je een vertrouwd all-in uitje, maar wel met vernieuwd aanbod. Je vindt hier alles onder één dak en je maakt zelf een keuze in je activiteiten voor een all in dagje uit. 

Ben je nieuwsgierig? Check dan onze blog en doe mee met onze winactie. 

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

Naar het Klimbos >

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Ben je nieuwsgierig, lees dan onze ervaring https://buff.ly/2OWz1VY
 

 

 

 

 

Log In