Sportieve uitjes en activiteiten in de voorjaarsvakantie in regio Zwolle

Lekker sporten in de vakantie. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de voorjaarsvakantie in de regio Zwolle. 

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren en ga je niet op wintersport. Bekijk dan het aanbod van Snowsports.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de voorjaarsvakantie kun je juist heerlijk bij Tijenraan  zwemmen en spelen. Ze hebben weer allerlei leuk aanbod voor de vakantie . 

Streetskills Zwolle

Wil jij een echte freestyle voetballer worden, of vind je het gaaf om spectaculaire voetbaltrucs aan te leren? Doe dan mee aan de Freestyle clinics van StreetSkills op 22 februari.

Klimmen bij Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Heidepark

Het klimbos in Lemelerveld van Natuurlijk Heidepark is tijdens de voorjaarsvakantie geopend voor winter/voorjaars klimmen. Heerlijk actief en avontuurlijk bezig zijn tussen de boomtoppen. 

Trampolinepark Krazy Kangaroo Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark Krazy Kangaroo. Krazy Kangaroo is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij Krazy Kangaroo heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Skills Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door VoetbalSkills diverse voetbaldagen georganiseerd, zoals Voetbal & Fun opvang en indoor voetbal. 

Arne Slot voetbaldagen

Op de Arne Slot Voetbaldagen op 24 en 24 februari staat alles in het teken van plezierbeleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doen we in een veilige omgeving, waarbij we kinderen de echte stadionbeleving en stadionsfeer aanbieden.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden. Elke vrijdagavond is er een zwemdisco. 

Boulderhal Roest

Redelijk nieuw in Zwolle is de nieuwe opkomende klimsport boulderen. Kids vanaf 8 jaar kunnen al heerlijk gaan boulderen.  Bij Boulderhal Roest kun je een proefles boeken, maar je kunt er ook kinderfeestjes vieren. Onlangs zijn onze Go-Kids reporters wezen boulderen en hun beleving hebben ze in een blog beschreven.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

 

Log In