Sportieve uitjes en activiteiten in de kerstvakantie in regio Zwolle

Lekker sporten in de vakantie, dat kan want er is genoeg te doen. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de kerstvakantie in de regio Zwolle. 

mega sport en spel spektakel on campus

Mega Sport en Spel Spektakel van On Campus

Terug van weggeweest, want On Campus organiseert op Hogeschool Windesheim weer 3 dagen lang het Mega Sport & Spel Spektakel. Kinderen kunnen zich 3 dagen uitleven met allerlei sporten en spelletjes. Denk aan voetballen, zwemmen, klimmen. Er zijn ook allerlei springkussen en speelattributen. Een heerlijke sportieve dag met veel fun.

Meer info =>

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle, het indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren? Tijdens de kerstvakantie zijn er weer allerlei mogelijkheden voor lessen en cursussen. Ze hebben een speciale kindervakantieweek actie met gereduceerde prijzen voor kinderen van 5 t/m 14 jaar. En is ook  ukkie cursus.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

clinic DIFF Hammers

Landstede Hammers basketbal + DIFF clinic

Kom op 27 december naar de special avondwedstrijd van Landstede Hammers. Naast de wedstrijd is er ook een dans clinic van DIFF.

Altijd al eens willen cheerleaden? Nu is je kans!!

Kinderen kunnen voorafgaand aan de wedstrijd meedoen met een DIFF Dance Centre Zwolle Dansclinic. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn voorafgaand aan de wedstrijd welkom voor een speciale dansclinic, gegeven door DIFF Dance Centre Zwolle. De clinic wordt gegeven om 18:45 uur. Tijdens de dansclinic leren de deelnemers een speciale dansact op een aansprekend kerstnummer!

Inschrijven

Kinderen moeten zich vooraf inschrijven en ontvangen bij inschrijving een gratis toegangskaart voor de wedstrijd. Inschrijven kan via de volgende link: www.landstedehammers.nl/christmas 

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de kerstvakantie kun je juist heerlijk  zwemmen en spelen. Doe mee aan de surfplankrace, hindernisbaan, loopmatrace of glijbaanrace. Bekijk hier de vakantie activiteiten.

Vakantie in Tijenraan =>

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Skills Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door Skills Voetbalschool de indoor voetbaldagen georganiseerd. 

Er worden deze vakantie maar liefst 3 voetbal & fundagen georganiseerd. Deze keer in Zwolle, Dalfsen en nieuw in Epe.

Arne Slot voetbaldagen

Op de Arne Slot Voetbaldagen op 3 en 4 januari staat alles in het teken van plezierbeleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doe je in een veilige omgeving, indoor bij Landstede Sportcentrum.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden.

Zo is er een XL Christmas party op 23 december en je kunt in de vakantie meedoen met de zeemeermin zwemmen workshop. 

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimmen in de kerstvakantie? Ja hoor, dat kan bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo.  Lekker tussen de boomtoppen zwaaien en de uitdaging van het klimparcour aangaan. Je kunt in Paasloo heerlijk en avontuurlijk klimmen in het klimbos. Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log In