Mega sport & speel spektakel van On Campus (Windesheim)

Mega sport & speel  spektakel van On Campus (Windesheim)

Wil je in de kerstvakantie een hele dag spelen, springen, klimmen, zwemmen en rennen? Kom dan naar het Mega Sport & Speel Spektakel bij On Campus in Zwolle. 

Leef je uit op luchtkussens voor groot en klein, speel een potje zaalvoetbal of allesbal, klim naar grote hoogten op de klimmuur (die is 15 meter hoog!), dans mee in de swing-in, kom lasergamen (nieuw!) en neem een duik in het zwembad. Nergens anders vind je zoveel verschillende activiteiten onder één dak!

Met springkussens, stormbanen, klimtorens, een pannakooi, omhaalarena, levend tafelvoetbal en nog veeeeel meer leuke opblaasattracties, vermaak je je hier de hele dag. Er zijn attracties en springkussens voor alle leeftijden. En natuurlijk is er ranja en iets lekkers te eten als je even wilt uitpuffen.

Zaalvoetbal en allesbal

Ken je het spel allesbal? Dat is voetbal, volleybal, basketbal, unihockey en trefbal in één spel! Met je team moet je steeds supersnel wisselen tussen elke sport. De spelleider gooit namelijk steeds een andere bal in het veld. Wil je liever met je vrienden een potje zaalvoetballen? Dat kan ook. Er zijn de hele dag twee sportzalen beschikbaar voor de balsporten, met alle materialen die je nodig hebt.

Zwembad

Het zwembad wordt elke dag omgetoverd tot zwem-speeltuin. Met matten, ballen, noodles, spelletjes en een loopmat kun je hier drie uur lang vrij zwemmen en spelen. En het grotere wedstrijdbad (met duikplanken) is iedere middag ook open. Dus vergeet je zwemspullen niet mee te nemen! Natuurlijk moet je wel een zwemdiploma hebben om mee te kunnen doen.

Klimmuur

Onder begeleiding van onze kliminstructeurs kun je de 16 meter hoge klimmuur beklimmen! Je krijgt een klimgordel aan en de instructeurs zekeren je aan een touw – zo weet je zeker dat je veilig bent op je weg naar boven! Wil je meedoen met het klimmen, dan heb je schone (sport)schoenen nodig. Vergeet die dus niet mee te nemen.

Dansen

Een nieuwe activiteit tijdens het Mega Sport & Speel Spektakel: dansen in de swing-in! Hou jij van lekker dansen en kun je niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Wil je nieuwe danspasjes leren en lekker uit je dak gaan op superhippe muziek? Onze dansinstructeurs leren je de coolste dansmoves in de swing-in!


Ben je benieuwd hoe het zal zijn? Check ons filmpje van vorig jaar: https://youtu.be/ekjE-P5d8GU

Data en tijden

Het Mega Sport & Speel Spektakel is in de eerste week van de kerstvakantie:

• Woensdag 2 januari 2019, 10.00 - 16.00 uur

• Donderdag 3 januari 2019, 10.00 - 16.00 uur

• Vrijdag 4 januari 2019 10.00 - 16.00 uur

Prijzen

Een hele dag onbeperkt sporten en spelen kost €9,- per kind.
Toegangskaarten zijn op de dag zelf te koop bij de receptie van On Campus. Betalen is mogelijk met pin of contant. Parkeerkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor ouders / begeleiders

Kinderen (of groepen kinderen) moeten altijd begeleid worden door minimaal één volwassene. Ouders / begeleiders zijn welkom om te werken of relaxen in een van de beschikbare zitjes. Wifi, stroom en catering zijn hier beschikbaar - u hoeft zich dus niet te vervelen. Er zijn ook zitjes bij de attracties, waar ouders / begeleiders goed zicht kunt houden op de kinderen.

Locatie

On Campus, Campus 2-6 in Zwolle (naast Windesheim). On Campus is op de campus van Windesheim in Zwolle. De ingang voor het Mega Sport & Speel Spektakel is in gebouw Z.

Parkeren

Op parkeerterrein P1 van Windesheim kunnen bezoekers voor het Mega Sport & Speel Spektakel gratis parkeren. Volg de borden P1 / parkeren Z-gebouw. De ingang van het parkeerterrein is tegenover het Greijdanus, naast de bussluis aan de rechterkant. Bij de slagboom krijgt u een parkeerkaart. Bij de receptie van On Campus kunt u deze omruilen voor een gratis uitrijkaart.

Meer weten?
www.on-campus.nl/speel-je-mee