Sportieve en indoor uitjes in de kerstvakantie in de regio Zwolle

Spelen in speelparadijs is leuk, maar er is zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de herfstvakantie in de regio Zwolle.

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle de nieuwe indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren? Maak dan gebruik van Snowsports deal en ontvang flinke korting op een driedaagse cursus.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

Mens & Kinders

In de kerstvakantie zijn er geen lessen bij Mens & Kinders. De gymzaal is de hele dag open om lekker in te spelen. Daarnaast kunnen kun je ook bij mooi weer in de tuin spelen.

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! Lekker racen van de glijbaan en salto's maken van de duikplank. En natuurlijk lekker spelen met opblaasbootjes, matten, onderwaterpuzzels, snorkelen en nog veel meer.
Ook voor de kleinsten is zwembad Tijenraan geschikt. Het warme therapiebad of het instructiebad worden ingericht als waterspeeltuin (informeer wel even wanneer dit aangeboden wordt!).
En natuurlijk kun je ook nog even relaxen in het heerlijke bubbelbad.

In de kerstvakantie is er van alles te doen. Zo zijn er maar liefst 2 keer een Nieuwjaars zwemdisco's

Trampolinepark Krazy Kangaroo Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark Krazy Kangaroo. 

Het is  mogelijk om een jumparrangement te boeken via Go-Kids. Dit arrangement biedt heel veel jump plezier met hapje en drankje.  En ken je de jump- & zwemdeal van Krazy Kangaroo en zwembad de Vrolijkheid al? Een uur jumpen en dagje zwemmen voor maar € 14,-. 

Krazy Kangaroo is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij Krazy Kangaroo heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Op vrijdag 18 december is er weer een Blitzkids zwemdisco. De andere Blitzkids op de vrijdagen komen door de Feestdagen te vervallen.

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape boeken. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Ben je nieuwsgierg, lees dan onze ervaring https://buff.ly/2OWz1VY
 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd, 

Boulderhal Roest

Gloednieuw in Zwolle is de nieuwe opkomende klimsport boulderen. Kids vanaf 8 jaar kunnen al heerlijk gaan boulderen.  Bij Boulderhal Roest kun je een proefles boeken, maar je kunt er ook kinderfeestjes vieren.

Bibliotheek Salland in Raalte

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte organiseren ze zeer regelmatig leuke kinder activiteiten zoals de zweeffoto challengeen Bieb, bits en bots.

Skills voetbalschool Zwolle 

Zoek jij een sportieve activiteit voor de kerstvakantie? Twee dagen compleet verzorgd voetballen inclusief lunch, ranja en fruit, begeleiding van ervaren jeugdtrainers en een voetbalshirt. Op maandag 21 en dinsdag 22 december organisereert Skills van 09.00 uur – 15.00 uur de indoor voetbaldagen. 

Kerst korfbal dagen van Sparta & Skills 

Na het succes van de Zomer Korfbaldagen en de Korfbal & Fundag gaat Korfbalskills Zwolle verder. In de kerstvakantie organiseert Skills in samenwerking met korfbalvereniging Oranje-Zwart de Indoor Korfbaldagen 2020. Twee dagen compleet verzorgd korfballen inclusief lunch, ranja met fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers. De Indoor Korfbaldagen zijn op woensdag 23 december en donderdag 24 december van 09.00 uur – 15.00 uur in de ZBC-hal.

 

City games van de Workshop Meesters

Wil je deze kerstvakantie iets actiefs en avontuurlijks doen met je kids. Wat dacht je van een city interactieve game in de stad Zwolle? Bij de Workshop Meesters hebben ze een aantal games, maar je kunt ook met je gezin en of vrienden gaan lasergamen.  En ben je liever creatief bezig met een aantal kids huur dan een creatieve workshopbox voor thuis zoals  handlettering. 

Log In