Horeca uitjes  ivm versoepelingen in regio Zwolle

De horeca met terras is inmiddels geopend. En vanaf 5 juni mag ook de horeca binnen open en is de sluitingstijd verruimd naar 22.00 uur. We kunnen dus weer normaal met onze kids uiteten en het weer hoeft nu geen spelbreker meer te zijn.   

restaurant Reimink

Restaurant Reimink

Het restaurant Reimink met midget golfbaan en grote speeltuin heeft het terras al open en zal ook vanaf 5 juni binnen open gaan. Heerlijk een hapje eten met de kinderen zonder dat het weer een spelbreker kan zijn. Voor of na het eten is er natuurlijk alle tijd voor de speeltuin of zelfs een potje midget golf.

Lokate pannenkoekenrestaurant

Pannenkoekenrestaurant Lokate

Wil je van jullie eerste keer uit eten na lange tijd iets bijzonders maken, kom dan lekker pannenkoeken eten bij Lokate in Wijhe. Hier is uit eten gaan een ware beleving. 

Eenmaal binnen begint de magie al gelijk, je kijkt werkelijk je ogen uit. Kaarsen zweven als betoverd door de ruimte en het heelal lijkt op steenworp afstand. En de kans is groot dat je tussen de gangen door de magie aan den lijve zult beleven...

eetcafé burgers & grill giethoorn

Eetcafé Burgers & Grill

Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill in Giethoorn gelegen op Villapark Giethoorn is toegankelijk voor alle daggasten, ongeacht of je op het park verbljft.  Beneden is het gezellige eetcafé, met terras en speeltuin aan de achterkant, en boven is er een heuse speelzolder voor de kinderen. 

brownies & downies Zwolle

Brownies & DownieS Zwolle

Brownies & downieS is een keten van lunchcafés waar jongens en meisjes werken met een verstandelijke beperking. De combinatie van bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten, maakt een bezoekje aan Brownies&downieS uniek. Je kunt nu kiezen of je op terras gaat zitten of lekker binnen. Voor kids hebben ook genoeg lekkers op de kaart.

Jantjes Lief Zwolle

Jantjes Lief

Verstopt in een klein steegje  in de Mandjesstraat,middenin het centrum van Zwolle, vind je een knusse lunchroom: Jantjes Lief.   

Je kan er in een gemoedelijk huiskamersfeertje genieten van een lekker ontbijtje, een heerlijke lunch of een plank met zalige borrelhapjes. Dat dit alles met liefde bereid is, zie én proef je meteen!

Speciaal voor de allerkleinsten is er een speelhoek waar de kinderen lekker kunnen spelen tussen alle lekkere hapjes door. 

corners cake

Corners Cake

Ieder kind is dol op suikers. En als je dan toch een keer denkt 'vooruit dan maar', breng dan eens een bezoekje aan Corners Cake in de Sassenstraat in Zwolle. Meer suikers dan hier ga je niet krijgen!

Je stapt binnen vanaf 5 juni  in een roze paleisje. Zoete lunch, een zoet gebakje en cupcakes.

Kalter aardbeien

Kalter Aardbeien

Kalter Aardbeien in IJsselmuiden staat niet alleen bekend om de heerlijke aarbeien, maar ze bieden veel meer dan aardbeien. Zo is er een boerderijwinkel, een zelfpluktuin en kun je hier kinderfeestjes vieren. En ze hebben ook een heerlijk terras binnen en buiten. Hier kun je lekker een kopje koffie drinken met een heerlijk aardbeien taartje erbij. Voor de kids is er ook veel lekkers. En de kids kunnen zich fijn vermaken in de speeltuin.

 

terrasje toplijstje go-kids

Terrassen

We hebben de kindvriendelijke terrasjes waar kids de ruimte hebben of zelfs lekker kunnen spelen in een speeltuin voor je op een rijtje gezet.

Kindvriendelijke terrasjes =>

Heb je zin in een lekker ijsje? Of ben je onderweg en of erop uit, dan is een ijsje bij een ijssalon wel erg lekker. Voor kids is het altijd goed weer voor een ijsje.

IJssalons =>

Log In