Binnenpret in een indoor speelparadijs in de zomervakantie in regio Zwolle

Is het een regenachtig dag dan is een dagje binnen spelen bij een indoor speelparadijs ideaal. Veel kids vinden het prachtig, en er is volop keus. De meeste speelparadijzen bieden extra activiteiten in de vakanties aan en zijn ze alle dagen in de vakantie geopend. 

flierefluiter zomer festival

Flierefluiter in Raalte

Regen of niet; deze zomervakantie zullen de kids zich geen moment vervelen bij De Flierefluiter in Raalte.  Met een grote speelzolder, kinderboerderij XL blokkenschuur en buitenspeeltuin is hier altijd wel iets te doen! Bij mooi weer kunnen de kids lekker in het zwembad plonzen. 

Het wordt deze zomer nog leuker bij de Flierefluiter tijdens  het Super Zomer festival. Zo wordt op alle dagen vanaf 22 juli extra activiteiten aangeboden.

En wist je dat de Flierefluiter ook een minicamping heeft? Na sluitingstijd is de speelboerderij nog  vrij toegankelijk voor de campinggasten. Dat is toch super leuk? 

De Flierefluiter is door de ANWB wederom uitgeroepen tot leukste uitje van Overijssel.  Bekijk hier onze laatste avonturen van onze Go-Kidsreporters! 

Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten

Het Giga Konijnenhol en het zwembad op vakantiepark de Beerze Bulten zijn vernieuwd en uitgebreid. Naast de oude speelmogelijkheden die je al kent is er nog een speelsysteem bij gekomen! De kinderen kunnen komen klimmen en klauteren in wel 10 meter hoge netten en daar spelen met giga grote ballen! Om naar beneden te komen kunnen ze de de brug naar beneden nemen, maar de echte avonturiers kunnen naar beneden roetsjen in een tunnel van netten. Giga gaaf! 

Djambo Kidsplay in Zwolle

Heerlijk spelen met Timba, de mascotte bij Djambo Kidsplay in Zwolle. Voor ouders is het hier heerlijk toeven en men kan rustig doorwerken als dat moet. Tijdens de vakantie is Djambo alle dagen geopend. 

Mad Monkey Jungle in Gramsbergen

Mad Monkey Jungle is een overdekt kinderspeelparadijs en ligt op het Vakantiepark 't Hooge Holt.

Kom je ook lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle? Je wordt dan even een echte Mad Monkey! Natuurlijk ben je geen echte gekke aap, maar in de overdekte speelwereld kun je lekker gek doen bij het spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Leef je uit in je eigen jungle!

Terwijl de Mad Monkeys aan het klimmen en klauteren zijn in de Mad Monkey Jungle kunnen de ouders en/of verzorgers genieten van een heerlijk kopje koffie, lunchen op de Plaza van 't Hooge Holt. 

Naast de Mad Monkey Jungle is er ook een Glow in the Dark Bowling Grot met maar liefst 2 bowlingbanen! 

De Mad Monkey Jungle is er voor iedereen, dus voor parkgasten en dagrecreatiegasten en is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 20:30 uur.

Heggies Speelschuur in Emst

Kom jij ook gezellig spelen in de zomervakantie bij Heggies Speelschuur in Emst (Epe)?

Bij Heggies kun je lekker binnenspelen in de ballenbak, mega lego,  de elastieken toren of met de sleetjesbaan. Mocht het goed weer zijn kun je ook buiten spelen op de trampolines, voetballen of even lekker scheuren met de skelters.

Ouders kunnen gezellig zitten en een boekje lezen of op de WIFI. Je kunt ook een hapje eten, tosti’s, broodjes, snacks maar ook een Heggie familieburger, een reuzehamburger voor het hele gezin, die moet je een keer gegeten hebben.

Binnenplezier in Kampen 

Sinds 1 jaar is Binnenplezier in Kampen te bezoeken. Dit binnenspeelparadijs is volledig ontworpen voor dit doeleinde: goede geluidsdemping, veel ruimte, veel zitplekken met mogelijkheden om te chillen of ook te werken en het binnenklimaat is zomer en winter heerlijk. En wat deze speeltuin bijzonder maakt, is dat deze ECHT geschikt is voor ALLE kinderen. Ook kids met een beperking kunnen hier spelen. Er is zelfs een snoezelruimte en een trampoline met jumpingbroekje! 

Ballorig Wijhe

Op regenachtige dagen kun je bij Ballorig in Wijhe  elke dag heerlijk binnen spelen. En er zijn heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er springen op de mega trampoline en klimmen op de klimwand (vanaf 8 jaar). Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. Er is uitgebreide catering aanwezig waardoor het voor ouders ook aangenaam is.

FunZone in Dronten

Ook iets verder weg, maar Indoor speelparadijs FunZone in Dronten biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een gezellig uitje voor het hele gezin. Okke en Pi hebben doordeweeks op dinsdag, woensdag en donderdag een dansclub, spelletjesclub en een knutselclub.

 

Indoor Speelparadijs in Wildlands

Wildlands is ietsje naar het noorden maar een heerlijk dagje dieren kijken en ontdekken met de kids! En ze hebben ook een groot indoor speelparadijs dus mocht het weer onverhoopt minder zijn, is het daar prima vertoeven. Dus zeker aan te bevelen voor iedereen met een jaarkaart.

De Drentse Koe in Ruinerwold

De Drentse Koe is een speel- en ijsboerderij. Naast de boerderij hebben ze een grote speeltuin met boerenthema. "Heerlijk spelen met een boerengevoel". Bij slecht weer kunnen de kids ook heerlijk binnen spelen in de grote (verwarmde) speelschuur.

In de speelschuur  vindt je een unieke speelmanege, een bouwzolder, een klim- en glijtoren, interactieve spellen, discodansmat, springkussen en een glow in the dark benedenverdieping met o.a. Oud-Hollandse spelen en pannavoetbal. Zowel de speelschuur als de speelmanege zijn verwarmd en zijn daardoor ook bij koud weer beschikbaar!

Wolventuin in Stegeren

De Wolventuin op camping de Kleine Wolf in Stegeren ( bij Ommen) is een heus speelwalhalla voor kinderen. Ze hebben deze indoor speeltuin in 3 zones ingedeeld, De allerkeinsten  hebben Teletubbieland, er is een interactieve gamezone en grote kids kunnen zich op de 10 meter hoge houten speel- en klimtoestellen uitleven. De speeltuin grenst aan het restaurant en hier is het goed toeven voor de ouders. Buiten het hoogseizoen kun je spelen in de Wolventuin leuk combineren met het zwembad op de camping.

Monkey Town Zwolle

Beleef, samen met de kids, een heerlijk indoor dagje uit bij Monkey Town Zwolle. Kinderen kunnen bij Monkey Town in het indoor speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels, springen op de trampolines en glijden van de glijbanen. 

 

Log In