Binnenpret en indoor uitjes in de kerstvakantie in regio Zwolle

Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Maar ook voor de creatievelingen is er veel te doen. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de kerstvakantie in de regio Zwolle. 

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle, het indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren? Tijdens de kerstvakantie zijn er weer allerlei mogelijkheden voor lessen en cursussen. Ze hebben een speciale kindervakantieweek actie met gereduceerde prijzen voor kinderen van 5 t/m 14 jaar. En is ook  ukkie cursus.

Je kunt ook uitstekend een sportief skifeestje bij Snowsports vieren.

clinic DIFF Hammers

Landstede Hammers basketbal + DIFF clinic

Kom op 27 december naar de special avondwedstrijd van Landstede Hammers. Naast de wedstrijd is er ook een dans clinic van DIFF.

Altijd al eens willen cheerleaden? Nu is je kans!!

Kinderen kunnen voorafgaand aan de wedstrijd meedoen met een DIFF Dance Centre Zwolle Dansclinic. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn voorafgaand aan de wedstrijd welkom voor een speciale dansclinic, gegeven door DIFF Dance Centre Zwolle. De clinic wordt gegeven om 18:45 uur. Tijdens de dansclinic leren de deelnemers een speciale dansact op een aansprekend kerstnummer!

Inschrijven

Kinderen moeten zich vooraf inschrijven en ontvangen bij inschrijving een gratis toegangskaart voor de wedstrijd. Inschrijven kan via de volgende link: www.landstedehammers.nl/christmas 

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

preston palace

Preston Palace 

Urenlang speelplezier en fun met het hele gezin bij Preston Palace in Almelo. Dit all in family entertainmen center is ideaal voor een dagje uit met de familie. Wil je graag vermaak of lekker uit eten met je gezin, dat kan allemaal bij Preston Palace in Almelo.  Je kunt  heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan of een potje bowlen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace heb je een vertrouwd all-in uitje, maar wel met vernieuwd aanbod. Je vindt hier alles onder één dak en je maakt zelf een keuze in je activiteiten voor een all in dagje uit. 

Skills Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door Skills Voetbalschool de indoor voetbaldagen georganiseerd. 

Er worden deze vakantie maar liefst 3 voetbal & fundagen georganiseerd. Deze keer in Zwolle, Dalfsen en nieuw in Epe.

Arne Slot voetbaldagen

Op de Arne Slot Voetbaldagen op 3 en 4 januari staat alles in het teken van plezierbeleving, gericht trainen aan je techniek en werken aan je zelfvertrouwen met jongens en meiden van jouw leeftijd. Dit doe je in een veilige omgeving, indoor bij Landstede Sportcentrum.

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de kerstvakantie kun je juist heerlijk  zwemmen en spelen. Doe mee aan de surfplankrace, hindernisbaan, loopmatrace of glijbaanrace. Bekijk hier de vakantie activiteiten.

Vakantie in Tijenraan =>

mega sport en spel spektakel on campus

Mega Sport en Spel Spektakel van On Campus

Terug van weggeweest, want On Campus organiseert op Hogeschool Windesheim weer 3 dagen lang het Mega Sport & Spel Spektakel. Kinderen kunnen zich 3 dagen uitleven met allerlei sporten en spelletjes. Denk aan voetballen, zwemmen, klimmen. Er zijn ook allerlei springkussen en speelattributen. Een heerlijke sportieve dag met veel fun.

Meer info =>

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden.

Zo is er een XL Christmas party op 23 december en je kunt in de vakantie meedoen met de zeemeermin zwemmen workshop. 

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. Er is zelfs een kortingsdeal deze kerstvakantie. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Ben je nieuwsgierig, lees dan onze ervaring https://buff.ly/2OWz1VY
 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Bibliotheek Salland in Raalte

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten zoals de  Bieb, bits en bots.

25 gezelschapsspelletje voor het gezin

Deze lange kerstperiode is bij uitstek geschikt voor gezellige spelletjes middagen en avonden. Spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor kids. We hebben 25 leuke bord- en kaart en dobbelspelletjes voor je uitgezocht.

Kerst met de zandtovenaar op TV

Op zich zijn het geen uitjes, maar superleuk om met je gezin naar te kijken: Kerst met de zandtovenaar. Prachtige verhalen met artiesten die het kerstverhaal vertellen.  De zandtovenaar heeft 5 uitzendingen vanaf 17 december.

Zandtovenaar agenda =>

Scrooge live =>

 

 

Log In