Binnenpret en indoor uitjes in de kerstvakantie in regio Zwolle

Indoor Uitjes in regio Zwolle

Naast spelen in een speelparadijs is er zoveel meer aanbod en zeker als je een beetje sportief bent. Maar ook voor de creatievelingen is er veel te doen. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de kerstvakantie in de regio Zwolle. 

Snowsports Zwolle

Bij Snowsports Zwolle, het indoor skicentrum kun je lekker leren skiën of snowboarden. Ben je gek of skiën of snowboarden of wil je het juist leren? Tijdens de kerstvakantie zijn er weer allerlei mogelijkheden voor lessen en cursussen. 

Naar SnowSports >

landstede hammers x-mas game

Landstede Hammers basketbal + DIFF clinic

Kom op 23 december naar de speciale wedstrijd met clinics  van Landstede Hammers. Voorafgaand aan de wedstrijd op zaterdagmiddag is er ook een dans clinic van DIFF en een basketbal clinic. Geef je snel op voor één van de clinics en bezoek de thuiswedstrijd extra voordelig.  En omdat deze wedstrijd in het kerstweekend valt is het thema X-mas met dresscode kerstmis, dus trek iets moois aan of je foute kersttrui. 

Landstede Hammers + clinics >

ijsbeelden festival

Het IJsbeelden Festival

Het IJsbeelden Festival in Zwolle is afgelopen weekend geopend en is nog t/m de voorjaarsvakantie te zien. Het thema voor dit jaar is: Mythen en legenden. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer! Een ideaal winters uitje voor de hele familie. Het festival is alle dagen geopend, behalve op de maandag.  Houd onze socials in de gaten voor een leuke winactie.

Naar het IJsbeelden Festival >

Trampolinepark FunZone Zwolle

Heerlijk jumpen bij het trampolinepark FunZone.  FunZone is geschikt voor kids vanaf 8 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij FunZone heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren.

Naar Trampolinepark Funzone > 

Skills Voetbaldagen 

Ook deze vakantie worden er weer door Skills Voetbalschool de indoor voetbaldagen georganiseerd en wel op 2 en 3 januari in Zwolle bij Landstede Sportcentrum. 

Naar de Skills Voetbaldagen >

Landstede Hammers basketball clinic

landstede basketball clinic

Landstede Hammers organiseert op donderdag 4 januari een nieuwe editie van de “Beat the D clinic” waar vorig jaar maar liefst 120 deelnemers aan deelnamen. Een clinic van 09:00 uur – 15:00 uur in de thuishaven van Landstede Hammers: Het Theater van de Sport. Tijdens deze dag in de kerstvakantie ga jij onder leiding van ervaren en enthousiaste coaches aan de slag met jouw Skills om iedere verdediger te verslaan. Uiteraard is dit ook de mogelijkheid om van jouw helden van Landstede Hammers te leren. Dit mag je niet missen! 

Naar de Hammers >

Zwembad Tijenraan in Raalte

Voor kinderen is er van alles te doen in Zwembad Tijenraan! In de kerstvakantie kun je juist heerlijk  zwemmen en spelen. Doe mee aan de surfplankrace, hindernisbaan, loopmatrace of glijbaanrace. Er is op 23 december een zwemdisco voor kids en er is ook eentje voor baby's en peuters.  Bekijk hier de vakantie activiteiten.

Vakantie in Tijenraan >

Mega Sport en Spel Spektakel van On Campus

mega sport en spel spektakel on campus

On Campus organiseert op Hogeschool Windesheim weer 3 dagen lang het Mega Sport & Spel Spektakel. Kinderen kunnen zich 3 dagen uitleven met allerlei sporten en spelletjes. Denk aan voetballen, zwemmen, klimmen. Er zijn ook allerlei springkussen en speelattributen. Een heerlijke sportieve dag met veel fun. Check onze winactie op onze socials.

Naar het Mega Sport Spectakel >

Zwembad de Vrolijkheid

In Zwembad de Vrolijkheid hebben kids urenlang plezier in het zwembad.  Er worden door de vakantie heen tijdens het vrijzwemmen leuke Blitzkids activiteiten aangeboden. Je kunt in de vakantie ook meedoen met de zeemeermin zwemmen workshop. 

Alvast voor in de agenda: de Glow in the dark party op 12 januari.

Naar de Vrolijkheid >

Kobalt Karting en VR experience

kobalt kortingdeal

Op zoek naar avontuur, adrenaline en competentie? Dan is kinder karting van Kobalt in Zwolle een perfect uitje. Je kunt het evt. combineren met de VR Experience. En je kunt nog van de Kobalt uitjes tot het einde van de kerstvakantie genieten, aangezien de IJsselhallen daarna gesloopt gaan worden.
Profiteer deze vakantie nog van de 15% kortingsdeal

The great Escape Zwolle

The great Escape Zwolle heeft een heel leuk aanbod kinderfeestjes, maar je kunt natuurlijk ook met een paar kinderen of het gezin een leuke escape binnen of buiten boeken. 

Heb je de next-level buitengame de Klokkenluider al met je gezin gedaan? Deze neemt je mee door de straten van Zwolle. Je komt op plekken waar je nooit eerder bent geweest. Zowel binnen als buiten! Wij hebben het zelf ook geprobeerd en lees hier onze ervaring :)
 
 

Stadkamer

Een uitje naar de Stadkamer en leuke (voorlees) boeken en strips uitzoeken en evt deelnemen aan leuke activiteiten. Er is altijd zo veel te doen. En in Stadkamer centrum kun je ook nog even wat drinken bij de huiskamer van Stadkamer. Deze vakantie worden er weer allerlei (gratis) activiteiten voor kids georganiseerd.

Naar de Stadkamer >

x cube pathé

X-cube in Pathé Zwolle

De X-cube is een gloednieuwe beleving voor jong en oud bij Pathé Zwolle. Het is een mix van een interactieve escape room en videogame.  Er zijn 2 games voor kids vanaf 9 jaar en je kunt een game met max 6 personen spelen.  De X-cube is los te boeken en is een ideaal gezinsuitje voor deze zomer. We hebben van de zomer de X-cube uitgetest en lees hier onze blog.

Naar X-Cube > 

Bibliotheek Salland in Raalte

Bij de Bilbliotheek Salland in Raalte organiseren ze zeer regelmatig leuke kinderactiviteiten. Deze vakantie kun je op boekenjacht gaan. 

Naar Bibliotheek Salland >

preston palace

Preston Palace 

Urenlang speelplezier en fun met het hele gezin bij Preston Palace in Almelo. Dit all in family entertainment center is ideaal voor een dagje uit met de familie. Wil je graag vermaak of lekker uit eten met je gezin, dat kan allemaal bij Preston Palace in Almelo.  Je kunt  heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan of een potje bowlen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace heb je een vertrouwd all-in uitje, maar wel met vernieuwd aanbod. Je vindt hier alles onder één dak en je maakt zelf een keuze in je activiteiten voor een all in dagje uit. 

Naar Peston Palace >

25 gezelschapsspelletje voor het gezin

Go-Kids spelletjes tips

Deze lange kerstperiode is bij uitstek geschikt voor gezellige spelletjes middagen en avonden. Spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam voor kids. We hebben 25 leuke bord- en kaart en dobbelspelletjes voor je uitgezocht.

25 Spellen >

Geen Uitjes Maar wel superleuk! 

Kerst met de zandtovenaar op TV

Op zich is het geen uitje, maar superleuk om met je gezin naar te kijken: Kerst met de zandtovenaar. Deze is op zaterdag 23 december te zien bij NPO Zapp om 19.20.

graffiti for you

Graffiti for you Kunst op de Slaapkamer

Ook dit is niet een uitje voor de kerstvakantie, maar wel super leuk om kado te doen aan je kind. Vooral als kerstkado of als je de slaapkamer van je kind wel een make over kan gebruiken omdat hij/zij toe is aan de volgende fase. Laat je kinder slaapkamer pimpen door een stoere Graffiti for you kunstwerk. 

Log In