Attractie- en themaparken  in de herstvakantie in regio Zwolle

De regio Zwolle heeft een aantal leuke attractie- en themaparken en deze parken hebben ook veel te bieden in de herfstvakantie. Bekijk hier het aanbod.

Avonturenpark Hellendoorn

Ga lekker griezelen deze herfstvakantie in Heksendoorn in  Avonturenpark Hellendoorn 

Halloween voor jong & oud!
In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families!  Het volledige park is aangekleed (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), er zijn extra activiteiten, spookhuizen en we bieden op 14, 17 én 24 oktober 2020 unieke Halloweenavonden aan die vanaf 18.00 uur spannender worden door losloopgriezels in het park. Alle overige Heksendoorn dagen draait het om onze vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en de sfeervolle aankleding. Opperheks Odelia verwelkomt jullie graag in oktober. 

Dinoland

Dinoland maakt zich klaar voor de wintersluiting, maar je kunt nu alle dagen in de herfstvakantie genieten van alle dino's en naar hartenlust spelen. Vanwege Corona hebben ze deze herfstvakantie geen dinoshow binnen, maar diverse shows en meet&greets met de T. rexen buiten.

Ga op ontdekkingsreis naar levensgrote dinosaurussen bij Dinoland Zwolle! Dit avontuurlijke speelpark combineert ontdekken, leren en actief spelen en is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar oud. Er is elke dag een te gekke dinoshow te zien.

Dierenpark Taman Indonesia

Wel eens gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Binturongs die 30 meterhoog in de boom wonen? Deze en andere dieren uit Indonesië vind je in Dierenpark Taman Indonesia.

Kinderen kunnen op ontdekkingreis naar Indonesië met hun eigen paspoort! Lees hier onze blog van Go-Kids reporter die het paspoort uitgetest heeft.

Oktober is al jarenland bij Taman Indonesia de Kindermaand en in deze maand en dus in de herfstvakantie zijn er veel leuke kinderactviteiten.

De Orchideeën Hoeve

Ook deze herfst schijnt de  zon in de Orchideeën Hoeve.

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je vanzelf langs de prachtigste bloemen en planten en brengen je in contact met allerlei dieren. Zo kom je onderweg oog in oog te staan met de nieuwe stokstaartjes, mag je de papegaaitjes zelf een cupje nectar voeren en kun je heerlijk wegdromen in Europa’s grootste vlindertuin.

Dagje naar Wildlands

Wildlands is ietsje naar het noorden maar een heerlijk dagje dieren kijken en ontdekken met de kids! En ze hebben ook een groot indoor speelparadijs dus mocht het weer onverhoopt minder zijn, is het daar nog prima vertoeven. Reserveer vooraf je tickets. In het park zijn eenrichtingsroutes aangegeven en toiletten en horeca zijn geopend. Het is mogelijk dat niet alle gedeelten open zijn, check de website voor de meest accurate informatie.

 

Log In