Koningsdag in Zeeland

Koningsdag 2023

Waar ga jij dit jaar Koningsdag vieren? Blijf je in de buurt of trek je eropuit? Ga je de rust opzoeken in een pretpark of dierentuin. Of wordt jij helemaal blij van de vrijmarkt in ieder dorp? Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben een leuk overzicht voor je gemaakt van leuke Koningsdag feesten voor het gezin!

Koningsdag op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee

Op Goeree- Overflakkee zijn er in alle dorpen wel Koningsdag activiteiten georganiseerd. Zo is er in Dirksland een volledig programma en kan je al een kleurplaat downloaden. Bekijk hier het volledige Koningsdag programma in Dirksland.
In Ouddorp is er traditiegetrouw weer een tal van activiteiten waarom een kleedjes markt en diverse kinderactiviteiten. Kijk hier voor alle info van de Koningsdag in Ouddorp.
In Goedereede wordt er ook flink feest gevierd, zo komt de Brandweer naar de haven en organiseert daar allerlei leuke kids activiteiten. Meer info vind je hier.

Meer informatie over Koningsdag in Stad aan 't Haringvliet vind je hier! In Middelharnis is er traditiegetrouw de Omloop Menheese, lees hier meer over over de omloop.

koningsdag 2023 Goeree- Overflakkee

Koningsdag op Schouwen- Duivenland

Op Schouwen-Duivenland staat er dit jaar ook weer een leuk Koningsfeest op het programma. Zo kan je in Zierikzee genieten op een kleedjesmarkt, braderieën en optochten, het volledige programma komt hier online te staan.
In Bruinisse wordt de dag geopend met het uitdelen van bellenblaas! De rest van het dagprogramma vind je hier. In Renesse kan je dit jaar mee doen in de optocht, een puzzelwandeltocht doen, genieten van een kinderdiner of ga jij liever naar de oranjemarkt of de zeskamp? Kijk hier voor het volledige programma.
In Burgh- Haamstede is Koningsdag echt een kinderfeest! Zo is er een kindermarkt, kinderspelen, knutselen, pony rijden en zo zijn er nog veel meer activiteiten. Voor het programma kijk je hier.

BOEK IN APRIL EEN TOFFE FOTOSHOOT MET JE KIDS!
Koningsdag 2023 Zeeland

WIL JIJ OOK ZO'N LEUKE FOTOSHOOT MET JE KIDS, kijk dan hier!

Koningsdag op Noord- Beveland

Op Noord-Beveland zijn er diverse Koningsdag activiteiten. Zo is er in Kamperland een vrijmarkt, een familiezeskamp en een kinderdisco en een kinderbingo! Kijk hier voor het volledige programma. In Kortgene begint Koningsdag op het Kerkplein met aansluitend een leuke optocht voor de kids. Wat er verder op het programma staat lees je hier.
Colijnsplaat heeft dit jaar 2 dagen feest! Woensdag 27 april hebben we ons vaste programma voor de kinderen en op zaterdag 30 april kunnen we weer genieten van een heerlijke familie-barbecue en een feestavond met DJ Patrick! Meer info vind je hier.

Koningsdag op Tholen

Op Tholen mogen de kids dit jaar weer op een versierde fiets mee in de optocht. Verder is er een Aubade en mogen de kids heerlijk spelen. Er zullen verschillende activiteiten zijn. Hier vind je meer informatie over Koningsdag in Scherpenisse. In Poortvliet is de is het Oranje Comité ook druk met de voorbereiding voor een geweldig programma. Kijk hier voor het programma van Koningsdag in Poortvliet.

Koningsdag Zeeland 2023

Koningsdag op Zuid-Beveland

Op Zuid-Beveland zijn er verschillende Koningsdag feesten. Het wordt weer genieten de Voorstad, Keizersdijk, Oostsingel en natuurlijk in het park van de Oostwal in Goes. Van markten tot springkussens met muziek en wedstrijden er is genoeg te beleven. Kijk hier voor het programma. 
In Kloetinge is er ook van alles te beleven! Voor de kinderen is er `s ochtends een vrijmarkt. `S middags is er een obstical run, oud Hollandse spelletjes, creatieve activiteiten, zoals stenen beschilderen, striptekenworkshop van Danker Jan Oreel, speksteen bewerken, poppenkastvoorstelling, ponyrijden, ringrijden. Kijk hier voor het volledige programma!
In Yerseke kan je dit jaar genieten van Koningsdag op verschillende manieren. Zo kan je naar de spelletjes middag, de vrijmarkt maar ook naar de zeskamp. Kijk hier voor het volledige programma.
In Heinkenszand is er een vol programma met optochten, spelletjes een vrijmarkt en vele andere activiteiten. Lees hier meer over Koningsdag in Heinkenszand. In Krabbendijke is er een optocht, een vrijmarkt, zijn er springkussens en is er veel muziek. Kijk hier voor het programma!

Koningsdag Noord-Beveland

Koningsdag op Walcheren

In Westkapelle zijn er diverse activiteiten, de oranje vereniging is druk met de voorbereidingen. Er is weer een optocht, een markt, een speelpark en er zijn wandelingen. Kijk hier voor het volledige programma.
In Domburg is een super leuk kinderprogramma, swingen, springen en spelletjes. Lees hier de laatste info. In Zoutelande hebben ze al last van Oranje koorts! Kijk hier voor het programma!
In Veere is er dit jaar ook weer feest met Koningsdag en dit jaar met het thema beroepen. Lees hier meer. 
In Vrouwenpolder kan je ook deelnemen aan verschillende activiteiten tijdens Koningsdag. Lees hier meer. 
In Vlissingen en Middelburg is het netjes verdeeld. De grote vrijmarkt is overdag in de binnenstad van Vlissingen op het Scheldeplein, Walstraat, Lange Zelke en Kleine Markt. De muziek is in Middelburg waar een podium staat opgesteld op de Markt voor het stadhuis. In Middelburg is er verder een dag vullend programma met veel activiteiten voor kinderen! Het dagprogramma wordt hier nog bekend gemaakt.

Koningsdag in Zeeuws Vlaanderen

Koningsdag in Zeeuws Vlaanderen belooft weer gezellig te worden! Zo kan je in Terneuzen spelen in de Oranjekwartier speeltuin, is er een kindershow, spelletjescircuit en ook nog een kindervoorstelling. Kijk hier voor het volledige programma!
In Breskens is er een rommelmarkt en is er een optocht, zijn er verschillende kinderactiviteiten en is er een spelkamp. Kijk hier voor de actuele info.
Stichting Jeugd Vakantiewerk Hulst is een prachtig programma aan het maken voor de Koningsdag in Hulst. Houd deze pagina in de gaten voor actuele info.
In Oostburg is er een versierde fietsen optocht, rommelmarkt en zijn er diverse andere activiteiten. Kijk hier voor alle info.
In Axel is er dit jaar een Vossenjacht, ballonnenclown en kan je mee met je versierde fiets in de optocht. Hier lees je meer over het programma.

Fijne Koningsdag!

Dagje uit met kinderen in Zeeland

Heb je geen idee wat te doen met de kinderen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Go-Kids Zeeland vind je namelijk superleuke ideeën voor jou en je gezin.  We verzamelen op deze website de fijnste plekjes om met kinderen naar toe te gaan. Sommigen zul je kennen, maar de bedoeling van deze website is dat je juist ook nieuwe bestemmingen kunt ontdekken.

Ontbreekt jou favoriete uitje of heb je een leuk tip voor onze agenda? Neem dan contact met ons op via zeeland@go-kids.nl

De leukste dagjes weg en gezinsuitjes vind je bij Go-Kids Rotterdam
Log In