Koningsdag in Zeeland

Koningsdag 2024 in Zeeland!

Waar ga jij dit jaar Koningsdag vieren? Blijf je in de buurt of trek je eropuit? Ga je de rust opzoeken in een pretpark of dierentuin. Of word jij helemaal blij van de vrijmarkt in ieder dorp? Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben een leuk overzicht voor je gemaakt van leuke Koningsdag feesten voor het gezin!

Vier Koningsdag op Goeree-Overflakkee!

Op Goeree- Overflakkee zijn er in alle dorpen wel Koningsdag activiteiten georganiseerd!

Koningsdag in Dirksland

Zo is er in Dirksland een programma met allerlei toffe activiteiten! Bekijk hier het programma in Dirksland!

Koningsdag in Ouddorp

Sinds 1948 organiseert de Oranjevereniging Ouddorp diverse evenementen op Koningsdag, waaronder kleedjesmarkten, kinderactiviteiten, zeskampen voor de jeugd en wedstrijden kinderspelen in ringsteken! Klik hier voor alle info!

Koningsdag 2024 in Middelharnis 

Op Koningsdag zijn veel winkels in het centrum geopend, en er zijn verschillende leuke activiteiten zoals een kofferbakverkoop, kleedjesmarkt, kinderactiviteiten en livemuziek. Lees hier meer!

Oranjepop op Koningsdag in Dirksland!

Geniet van een geweldig popfestival ter ere van Koningsdag in Dirksland, met live optredens van artiesten zoals Waylon, The Dirty Daddies, Bouke & the Elvismatters band en Mell & Vintage Future. Verwen jezelf met heerlijk eten van diverse foodtrucks op het terrein. Lees hier verder!

koningsdag 2023 Goeree- Overflakkee

Koningsdag op Schouwen- Duivenland

Op Schouwen-Duivenland staan er dit jaar ook weer leuke Koningsfeesten op het programma!

Koningsdag in Zierikzee

Het programma van Koningsdag Zierikzee 2024 is bijna rond met allerlei super toffe activiteiten! Klik hier voor het programma!

Vier Koningsdag in Bruinisse!

Kom naar Koningsdag in Bruinisse en geniet van een leuke dag vol activiteiten! Er is een kids disco, leuke spelletjes, een gratis bellenblaas, een aubade, een springkussen, een tocht met versierde fietsen en wie weet win jij wel de prijs? En er is nog veel meer! Het wordt een feest voor jong en oud! Lees hier verder!

Koningsdag 2024 in Renesse

In Renesse kan je dit jaar mee doen in de optocht, een puzzelwandeltocht doen, genieten van een kinderdiner of ga jij liever naar de oranjemarkt of de zeskamp? Het thema dit jaar is 'Circus' dus dit wil je niet missen! Klik hier voor het volledige programma.

Koningsdag in Burgh- Haamstede 

Het programma voor Koningsdag is compleet en het wordt echt een kinderfeest! Kom genieten van de Koningsmarkt, kindermarkt, kinderspelen, optocht met versierde fietsen, springkussens, fotoselfiewand en geweldige muziek! Voor het hele programma klik je hier.

BOEK IN APRIL EEN TOFFE FOTOSHOOT MET JE KIDS!

Fotoshoot Zoutelande

WIL JIJ OOK ZO'N LEUKE FOTOSHOOT MET JE KIDS? Klik dan hier!

Koningsdag op Noord- Beveland

Op Noord-Beveland zijn er diverse Koningsdag activiteiten!

Koningsdag in Kamperland

Er is in Kamperland tijdens Koningsdag een vrijmarkt, een familiezeskamp, een kinderdisco, een kinderbingo en nog veel meer! Klik hier voor het programma!

Koningsdagfestival in Kortgene!

Kom naar het Koningsdag festival in Kortgene! Geniet van livemuziek, kinderactiviteiten, spelen, een gezellig foodplein en nog veel meer. Mis het niet! Lees hier verder.

Vier Koningsdag in Colijnsplaat!

Colijnsplaat heeft dit jaar 2 dagen feest! Er is een vast programma voor de kids en ook kun je weer genieten van een heerlijke familie-barbecue en een feestavond met DJ Patrick! Meer info vind je hier.

Koningsdag op Tholen

Op Tholen mogen de kids dit jaar weer op een versierde fiets mee in de optocht, verder is er een Aubade en mogen de kids heerlijk spelen. Klik hier voor Koningsdag in Scherpenisse.

Vier Koningsdag in Poortvliet!

Kom op Koningsdag naar het ochtendprogramma met kinderspellen na de aubade. Voor peuters en kleuters is er schminken en reuze bellenblaas, en voor kinderen vanaf groep 3 een instuif met o.a. bungee run en reuze twister. Tussen de middag zijn er broodjes frikandel en knakworst. Na 13:00 uur kunt u genieten van de Thoolse Dagen. 's Avonds hebben ze een Oranje loterij om 19:30 met geweldige prijzen, gevolgd door een gezellige borrel. Klik hier voor het programma!

Koningsdag Zeeland 2023

Koningsdag op Zuid-Beveland

Op Zuid-Beveland zijn er verschillende Koningsdag feesten!

Koningsdag 2024 in Goes

Koningsdag in Goes barst van de activiteiten! Geniet van de grootste vrijmarkt van Zeeland rond de Oostvest, diverse demo's, boogschieten, kennismaking met scouting, modelbouwbootjes, een schilderwedstrijd en een koffieconcert in Café Baarends. Vergeet niet langs de eetkraampjes te gaan voor lekkernijen en ontmoet Duo Vermeer op stelten voor snelportretten. Zoek ook naar de boekfiets voor een mooi verhaal! Lees hier verder!

Koningsdag in Kloetinge

Koningsdag in Kloetinge wordt een feest voor iedereen! Geniet van een ontbijt, kleedjesmarkt, bingo, reddingshondendemonstratie, schapendrijven, oudhollandse spelletjes, creatieve workshops, jeugdbrandweer, springkussens en meer! Sluit af met live muziek en een djembe workshop. Mis het niet! Klik hier voor het programma!

Vier Koningsdag in Yerseke!

Dit jaar kan je genieten van Koningsdag op verschillende manieren. Zo kan je naar de spelletjes middag, de vrijmarkt maar ook naar de zeskamp. Klik hier voor alle info!

Koningsdag in Heinkenszand

In Heinkenszand is er een vol programma met optochten, spelletjes een vrijmarkt en vele andere activiteiten. Lees hier meer over Koningsdag in Heinkenszand.

Koningsdag in Krabbendijke

Er is een optocht, een vrijmarkt, er zijn springkussens en is er veel muziek. Maar daarnaast is er nog veel meer te doen dus klik hier voor het programma!

Koningsdag Noord-Beveland

Koningsdag op Walcheren

  • In Westkapelle zijn er diverse activiteiten zoals weer een optocht, een markt, een speelpark en er zijn wandelingen. Klik hier voor het volledige programma.
  • In Domburg is een super leuk kinderprogramma, swingen, springen en spelletjes. Lees hier de laatste info.
  • Opzoek naar leuke activiteiten met Koningsdag? Ga dan naar Zoutelande! Klik hier voor het programma!
  • Met thema 'Onderwater wereld' is er in Veere dit jaar ook weer een feest met Koningsdag! Lees hier meer. 
  • In Vrouwenpolder kan je ook deelnemen aan verschillende activiteiten tijdens Koningsdag. Lees hier verder.
  • In Vlissingen en Middelburg is het netjes verdeeld. De grote vrijmarkt is overdag in de binnenstad van Vlissingen op het Scheldeplein, Walstraat, Lange Zelke en Kleine Markt. De muziek is in Middelburg waar een podium staat opgesteld op de Markt voor het stadhuis. In Middelburg is er verder een dag vullend programma met veel activiteiten voor kinderen! Het dagprogramma!

Koningsdag in Zeeuws Vlaanderen

Koningsdag in Zeeuws Vlaanderen belooft weer gezellig te worden!

Vier Koningsdag in Terneuzen!

Zo kan je in Terneuzen spelen in de Oranjekwartier speeltuin, is er een kindershow, spelletjescircuit en ook nog een kindervoorstelling. Klik hier voor het volledige programma!

Kom naar Koningsdag in Berkens!

Ontdek de gezellige rommelmarkt op het Spuiplein, smul van heerlijke wafels in de tent, en doe mee aan de oranjeoptocht met prachtig versierde fietsen. Voor de kids is er een heleboel te doen in de tent, inclusief een spelkamp voor basisschoolkinderen met prijsuitreiking. Mis het niet! Klik hier voor alle info!

Koningsdag in Hulst

Beleef Koningsdag 2024 met Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst! Kids van de basisschool kunnen genieten van spellen, een springkussen, schminken en veel meer. Lees hier verder!

Koningsdag in Oostburg

Op Koningsdag in Oostburg staat er weer een gezellig programma voor jong en oud op het programma! Verwacht leuke activiteiten, een bruisende sfeer en natuurlijk veel oranje. Klik hier voor alle info!

Vier Koningsdag in Axel!

In Axel is er dit jaar een Vossenjacht, ballonnenclown en kan je mee met je versierde fiets in de optocht. Hier lees je meer over het programma.

Dagje uit met kinderen in Zeeland

Heb je geen idee wat te doen met de kinderen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Go-Kids Zeeland vind je namelijk superleuke ideeën voor jou en je gezin.  We verzamelen op deze website de fijnste plekjes om met kinderen naar toe te gaan. Sommigen zul je kennen, maar de bedoeling van deze website is dat je juist ook nieuwe bestemmingen kunt ontdekken.

Ontbreekt jou favoriete uitje of heb je een leuk tip voor onze agenda? Neem dan contact met ons op via zeeland@go-kids.nl

Fijne Koningsdag!

De leukste dagjes weg en gezinsuitjes vind je bij Go-Kids Rotterdam

Log In