Kinderfeestjes binnen, geschikt bij slecht weer

Vind jij het ook altijd zo lastig om een leuk kinderfeestje te kiezen? Wij helpen je daar graag bij. In dit overzicht vind je de leukste kinderfeestjes in Zeeland waarbij je met het uitnodigen niet naar het weerbericht hoeft te kijken. Het grootste deel van de feestjes is binnen, sommige van deze feestjes hebben ook een buitengedeelte, waar je dus ook nog terecht kunt als het zonnetje wel schijnt. 

Kinderfeestjes die bij elk weertype gevierd kunnen worden

 

Naar de Tropical Zoo op je feestje
Bewonder de prachtige tropische dieren en de indrukwekkende dino's en ga lekker spelen in de Kidsjungle (droge kleren mee is wel handig) of bij mooi weer in het Buitenspeelbos. 

Alles over de verschillende kinderfeestjes bij de Tropical Zoo lees je hier.

Vier je feestje bij Five Star Farm
Binnen spelen of buiten spelen, het kan allebei bij Five Star Farm. Er is een gave (overzichtelijke) binnenspeeltuin maar ook een toffe speeltuin buiten met oa een skelterbaan! 

Bekijk hier de feest-opties die Five Star Farm biedt. 

Een feestje bij Vierlinden
Bij Vierlinden kunnen de kinderen hun lol op in de binnenspeeltuin. Als afwisseling mogen ze ook nog een potje midgetgolfen spelen. Natuurlijk wordt er tijdens de feestjes ook iets lekker geserveerd, er is zelfs een kinder-high tea!

Meer over deze feestjes lees je hier.

Stoere feestjes binnen bij Port Zélande
Bij Port Zélande kunnen de kinderen de strijd aangaan met Paintball, klimmen en klauteren op het met blacklight verlichte High Adventure parcours, bowlen, zwemmen of midgetgolfen.

Bekijk het uitgebreide aanbod van feestjes bij Port Zélande hier. 

Een sportief feestje bij Monkey Moves
Een feestje bij Monkey Moves stelt de jarige job zelf samen. Hij of zij kan kiezen voor een knotsgek klim- en klauterparcours, apeleuke spellen of een van de 11 sporten, met een Monkey Moves sausje er overheen natuurlijk:) 

Lees hier het blog van Maarten over deze kinderfeestjes. 

 

Zwemfeestjes in Zeeland

Zwemfeestje bij Port Zélande
Zwemmen in de Aqua Mundo is sowieso al een feest, en zeker samen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook deze feestjes zijn te combineren met allerlei andere activiteiten. 
Bekijk de feestjes hier. 
Check de vlog in Aqua Mundo om een indruk te krijgen van dit zwembad.

Zwemfeestje bij de Zeeuwse Kust
Bij de Zeeuwse Kust kun je je zwemfeestje combineren met verschillende activiteiten. Zo kun je knutselen, in de binnen- en buitenspeeltuin spelen, bakken of zelfs high tea-en. 

Bekijk de zwemfeestjes bij de Zeeuwse Kust hier. 

 

Kinderfeestje in de zomer vieren? 

We hebben ook een overzicht met hele toffe feestjes in de buitenlucht! 

Klik hier om naar de zomerse feestjes te gaan. 

Log In