Heb je al eens gehoord van de sportieve kinderfeestjes bij Monkey Moves? In dit blog legt Maarten Spoor (Monkey Moves Goes) uit waarom kinderen voor dit kinderfeestje kiezen.

 

Wat houdt een kinderfeestje bij Monkey Moves in?

Allereerst een korte uitleg over wat het Monkey Moves Kinderfeestje inhoudt. Je stelt bij Monkey Moves zelf je feestje samen. Een knotsgek klim & klauter parcours, keuze uit 11 verschillende sporten, of 2 apeleuke spellen! De keuze is reuze, en helemaal aan jou!
Er komt altijd een klim & klauter stukje in voor. Dus ook bij bijvoorbeeld voetbal zul je zien dat je soms aan het klimmen bent.

Ik wil eerst even meegeven dat een feestje bij Monkey Moves super gaaf is! Hoe ik dat weet? Dat weet ik doordat ik zelf de kinderfeestjes geef, maar ook omdat mijn nichtje een kinderfeestje heeft gehad bij Monkey Moves en het hier (tot op de dag van vandaag) nog steeds over heeft. Ze vond het zo leuk om te doen! Lekker bewegen, sporten en plezier hebben met vriendjes & vriendinnetjes.

Maar waarom zou je nou kiezen voor een Monkey Moves feestje? Lasergamen of zwemmen is toch ook leuk, en daar beweeg je toch ook? Het is allemaal zeker waar, maar bij een Monkey Moves feestje…

Is het een echt feest!

Bij Monkey Moves is het feestje zelf echt geweldig leuk! Kinderen sporten, klimmen & klauteren en werken samen met elkaar. Het wekt enorm veel plezier en energie op! En dat allemaal met gezellige muziek op de achtergrond: een echt feestje dus! De jarige heeft zelf zijn/haar keuze gemaakt, dus de kinderen doen wat ze echt het leukst vinden. Bij dit feestje maakt het niet uit of er jongens of meiden uigenodigd zijn: het is voor allebei erg leuk om te doen! Want wie vindt klimmen, sporten en spelen nou niet leuk!?

Monkey Moves is een erg leuke activiteit voor kinderen, waarin bewegen en sociale interactie centraal staan. De begeleiders maken spelenderwijs contact met de kinderen en zorgen voor een prettige sfeer, waarin ieder kind en ouder zichzelf kan zijn. Een echte aanrader voor ouders en kinderen die een sportief feestje zoeken.

Je bepaalt zelf hoe je kinderfeestje eruit komt te zien.

Bij een Monkey Moves kinderfeestje bepaal je zelf! Je mag zelf kiezen wat je gaat doen, en je hebt erg veel keuze! Er zijn maar liefst 11 verschillende sporten om uit te kiezen! Je kunt ook voor een groot klim- en klauterparcours kiezen. Of je kunt uit 2 verschillende apeleuke spellen kiezen (Mariokart / Het superapenspel). Niet alleen de activiteit mag je zelf kiezen, ook bepaal je zelf waar het kinderfeestje gegeven wordt en welke tijd voor jou en voor de kinderen het best uit komt. Samen kijken we naar een geschikte locatie en of deze beschikbaar is. Door goede communicatie met elkaar is het makkelijk om een feestje te regelen.

Er is een echte feestbegeleider op je feestje.

De feestbegeleider denkt met de kinderen mee en is natuurlijk kindvriendelijk. Natuurlijk is hij/zij gediplomeerd en heeft een verklaring van goed gedrag (VOG), maar dat betekent niet dat je ook een leuk feestje kunt geven voor de kinderen. Het gaat erom dat de omgang met de kinderen goed is, en je vriendelijk bent. Dat de kinderen een vertrouwd gevoel krijgen en zo ook plezier in het feestje hebben. Je zult zien dat dat echt belangrijk is! Daarom kijken wij goed naar onze begeleiders en naar wat ze te bieden hebben. Zo wordt ieder feestje een succes. 

Een last van de schouders van de ouders.

Bij Monkey Moves zorgen we dat de begeleiders het aanspreekpunt zijn voor de kinderen. Er gaat een last van je schouders. Alleen al met de gedachte dat je 15 leuke, drukke, energieke kinderen even uit handen mag geven, is al een erg fijn gevoel. Dit betekent niet dat je weg kunt gaan, maar wel dat jij zelf even niet meer de hoofdrol hebt.

Wij denken zelf dat het goed is wanneer de ouders wel een kleine rol krijgen in het feestje. Bijvoorbeeld met het aangooien van ballen, of het helpen met een handstand. Kinderen willen graag laten zien wat ze doen of kunnen. Door alleen maar te kijken ben je dus eigenlijk ook al erg goed bezig, terwijl je hierdoor niet meteen in de spotlights staat.

En als kers op de taart...

Krijgen alle kinderen aan het einde van het kinderfeestje een apeleuk feestdiploma! Nu kunnen ze zeggen dat ze echte super-slingerapen zijn!

 

Klik hier om door (of terug) te gaan naar de kinderfeestjespagina van Monkey Moves Goes.