De leukste uitjes voor kinderen op Goeree Overflakkee

De leukste uitjes op Goeree Overflakkee vind je hier!

Ga je een dagje met de kids naar Goeree Overflakkee of woon je op Goeree Overflakkee en ben je benieuwd wat er te doen is? Lees dan snel deze pagina! Of je nu uiteten wilt met Kids op Goeree Overflakkee of ben je benieuwd naar de komende events, wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden!

Heb je nu zelf binnenkort een leuk event of ben je een leuke kindvriendelijke locatie op Goeree Overflakkee Neem dan contact met ons op via marketing@Go-Kids.nl 

Eropuit met de kids

Een bezoekje aan Faunapark Flakkee is een leuk uitje met het gezin. Prachtige flora en fauna met kleine vogels, de roofvogels of de grotere dieren. Je kunt op het park ook midgetgolfen of een speurtocht doen. Natuurlijk is er ook een speeltuin en terras.

Overnachten met de kinderen in Zeeland is ook mogelijk. Bij Center Parcs Porte Zélande is het super kindvriendelijk. Op dit park ga je zeker niet vervelen met meerder activiteiten voor jong en oud. De leukste plek om te overnachten!

Een bijzonder en leerzaam uitje kan je beleven bij A Seal Zeehondenopvang Stellendam. Er worden hier zeehonden opgevangen en verzorgd. Zodra de zeehonden weer helemaal gezond zijn worden ze weer vrijgelaten en hierbij kan je ook aanwezig zijn. Een unieke ervaring!

Kinderfeestje op Goeree Overflakkee

Bij Center Parcs Port Zélande kan je ook jouw ideale kinderfeestje vieren. Alles kan je boeken, rustige kinderfeestjes of voor de echte avonturiers spannende feestjes, ze hebben het allemaal!

Events voor de kids

Op Goeree Overflakkee zijn er ook genoeg events voor het gezin. Natuurlijk de Hippe Beach Days in Ouddorp. Ook niet te vergeten zijn de Nationale Stoomtreindagen. Voor actuele events op Goeree Overflakkee kan je altijd onze agenda checken.

Gratis uitjes met de kids op Goeree Overflakkee

De natuur in met de kinderen is natuurlijk altijd een goed idee. Bij natuurgebied Grevelingen kan je lekker wandelen op veel land met water. Er zijn ook stranden, slikken, bijzondere dieren en bunkers. En wat heel bijzonder is aan dit natuurgebied is dat er flamingo's leven!

 

Heb jij nog leuke tips voor op Goeree Overflakkee ? Mail dan naar karin@go-kids.nl

Log In