Handige spullen om mee te nemen naar het strand

Wat neem jij allemaal mee naar het strand? Zo weinig mogelijk? Of neem jij je halve huisraad mee? Hoe dan ook, op deze pagina vind je allerlei producten die je dagje strand nóg aangenamer kunnen maken. Sommige superhandig, sommige misschien een beetje over de top (hoe kóm je er bij om dit te bedenken?!), maar leuk om van het bestaan te weten. 

 

Strandlaken klemmen

Ik moest lachen toen ik deze tegenkwam, maar het is wel een frustratie die dus eenvoudig op te lossen blijkt: opwaaiende handdoeken.

Of wat denk je van die kindervoetjes die steeds de handdoek meenemen?

 
Bekijk deze klemmen op bol.com
Een pop-up tent

Ideaal vinden wij ze: pop-up tenten. Als je eenmaal weet hoe het opvouwen werkt is het echt in een mum van tijd gebeurd. Maar oefen wel de eerste keer thuis, als niemand kijkt ;). Je zou de eerste niet zijn die de andere strandgasten vermaakt met je pogingen de tent weer in de zak te krijgen. Deze tenten zijn licht om mee te nemen en staan dus in 2 seconden, zodat jij snel de kinderen kunt gaan insmeren.

Bekijk de pop-up strandtenten bij bol.com

❌😂        

✅💪

Zandvrije strandmat

Zandvrij is niet het eerste waar je aan denkt als je naar het strand gaat. Toch is dit echt een fijne uitvinding. Al het zand dat normaal op je handdoek ligt valt door de gaatjes naar beneden. Als je een beetje kwaliteit neemt met een tweede laag met gaatjes onder, kunnen de zandkorrels niet makkelijk terug naar boven.

Weg irritatie!

Bekijk hier de zandvrije strandmatten bij bol.com
Hamamdoek

De Hamamdoek. Omdat je toch al zo veel mee moet sjouwen naar het strand, kun je de aanschaf van hamamdoeken echt als een cadeautje voor jezelf beschouwen. Ze zijn superlicht, dus je tas zal een stuk fijner te dragen zijn. Daarnaast nemen ze heel veel  vocht op, dus na het zwemmen ben je zo weer droog. Net als de doek trouwens, want die droogt op in een mum van tijd. En, niet geheel onbelangrijk, hamamdoeken zien er natuurlijk hartstikke hip uit. 

Bekijk hier verschillende hamamdoeken bij Bol.

 

Koelbox met 12V stekker

Een koelbox met 12V stekker (dus zo eentje die je in de auto kunt opladen) én gewone stekker is een van onze fijnste aankopen voor uitstapjes. Zeker als je een stukje moet rijden is het fijn, alles blijft lekker koel en je koelelementen gaan langer mee. Maar ook thuis gebruiken we de koelbox, om van te voren de spullen klaar te zetten en als extra koeling bij een bbq ;) 

 

Bekijk verschillende koelboxen met 12 V stekker bij bol.com

 

Bodyboard of skimboard

skimboardIs je kind te groot om zandkastelen te bouwen? Heb je er wel eens over nagedacht om bij de volgende verjaardag een bodyboard of skimboard te geven? Kinderen kunnen zich hier uren mee vermaken aan het strand. Op een skimboard sta je en 'glij' je over het water, dit kan al in de branding. Op een bodyboard lig je en lift je mee met de golven. 

 

 

Bekijk de prijzen van verschillende body- en skimboards voor kinderen bij bol.com

 

 

 

Heb jij ook ergens iets gezien waarvan je dacht "HANDIG!" of juist "Hoe kóm je er bij?"? Laat het ons weten! Mail ons op zeeland@go-kids.nl en help (of vermaak) andere ouders:)

Tip: in het kader van 'handig!' hebben we ook nog een verzameling hacks voor ouders die met kinderen naar het strand gaan. Die check je hier

Log In