Daar ben ik weer met verse WeekendTips én... leuke GRATIS uitjes in de regio. Mocht je daarvoor nog aanvullende tips hebben, of andere plekken die op Go-Kids thuis horen... mail me op anneke@go-kids.nl

Wat ga jij doen met je kids?
groetjes, Anneke

 

  WINACTIE TELEKIDS  
Telekids Musicalschool zit niet in onze regio, maar wel in Amsterdam-Noord... en in Amsterdam hebben we een mooie winactie voor een cool lespakket... doe je mee?
Alle agendatips! â–º
Fijn poppentheater van Potitco: de nieuwe voorstelling De Mopperkont spelen ze 2x: in Onder de Linden en in De Wormerveerse Vermaning.
Zondagmiddag kunnen jullie bij de Heemtuin in Zaandam gezellig vogelvoer gaan maken met de kids: leuk en leerzaam tegelijk!
Vrijdagavond is het weer tijd voor de maandelijkse Aquadisco in het Leeghwaterbad in Purmerend - voor kids tot en met 14 jaar. Swingen!
Theatergroep Kwatta komt naar De Purmaryn met de nieuwe voorstelling De Familie van Nielie: in alle staten (6+). Heerlijk met je kids!
Meneer Monster komt naar Theater De Kunstgreep in Oostzaan met de voorstelling Rovers. Voor kindjes vanaf 3 jaar (niet jonger!). 
Bij Monkey Town Purmerend hebben ze iets nieuws: een interactief aquarium! Visje kleuren en dat komt tot leven - nóg leuker spelen daar...  
Ben je weleens in Huis van Hilde geweest met je kids? In dit archeologiecentrum in Castricum is heel veel te doen voor kinderen.
Alvast voor volgende week: woensdag is het Kinderkunstmiddag bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend. Leuke lesjes proberen!
Gratis uitjes!
Een leuk uitje met de kinderen hoeft echt niet altijd veel geld te kosten. Bij ons op de website kun je uitjes selecteren op 'Gratis' - probeer maar eens... hieronder vind je een aantal pareltjes waar je gratis naartoe kunt!
Lekker naar het bos, bijv het Speelbos in het Purmerbos - met (inactief, dat wel) Kabouterpad en grote speeltuin.
De Bonte Belevenis in Assendelft is een kinderboerderij, speeltuin, ponypark & theehuis... de toegang is gratis maar géén eigen consumpties.
In recreatiegebied 't Twiske hebben de kids álle ruimte om te spelen, bijvoorbeeld in dit Piratenschip op de Avonturenspeelplaats.
Een bezoek aan de kinderboerderij is altijd leuk met de kids. Bijv. De Veldmuis of Darwinpark in Zaandam, of De Ridder in Purmerend.
Toeristje spelen bij kaas- en klompenmakerijen! Bijv Simonehoeve, Jacobs Hoeve of Alida Hoeve - op naar Volendam!
Bezoekerscentrum De Poelboerderij in Wormer is ook een bezoekje waard - wel even checken of ze open zijn als je erheen wilt gaan....
In Purmerend hebben ze het heerlijke Kinderparadijs - spelen, hutten bouwen, pannenkoeken bakken, vuurtje stoken.. genieten...
Iets buiten onze regio maar zéker een gratis bezoekje waard: Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Superleuk voor kids!
 
 
Theater en film voor kids
Alle agendatips! â–º