In het Kinderparadijs hebben kinderen de ruimte om vrij te spelen, hutten te bouwen, pannenkoeken te bakken op een zelfgemaakt vuurtje en te varen op een vlot.

Actief en vrij spelen in het Kinderparadijs

Het Kinderparadijs is een heerlijk ruim speelterrein verscholen tussen de bomen, het water en het riet. Het geeft de kids de ruimte om impulsief, ondernemend en beweeglijk te zijn, maar ook om zich terug te trekken en lekker rustig te spelen. In het Kinderparadijs is de eigen kracht van kinderen het uitgangspunt. Ze kunnen hier spelenderwijs zelf ontdekken en oplossingen vinden: een echte avonturenspeelplaats!

Clup medewerkers en vrijwilligers

De Clup medewerkers en de vrijwilligers in het Kinderparadijs zorgen voor een prettige speelomgeving. Kinderen leren sociale vaardigheden, zoals samen delen, omgaan met verschillen en ruzies oplossen.

Vuur stoken op Kinderparadijs Purmerend

Er mogen geen pallets meer verstookt worden op het Kinderparadijs, dat mag alleen met onbewerkt (haard)hout. Bij het Kinderparadijs hebben een ze kleine voorraad ......
Evengoed het verzoek om, wanneer het kan, zelf goed hout mee te nemen!

Kleintjes en ouders zijn ook welkom!

Kinderen onder de 6 jaar en hun ouders of verzorgers kunnen ook spelen in Het Kinderparadijs op het speciaal voor hen bestemde terrein 'Het Kleine Paradijs'.

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!