Morgen is het zover... Sinterklaas komt Nederland binnenvaren! Het begin van een mooie tijd vol Sinterklaas-intochten en activiteiten. We hebben er heel wat voor je in de Go-Kids agenda gezet. Even geen Sint? Check de uitjes op de rest van onze website!

Geniet van de Sint-magie!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
HEMLAB heeft 3 weken lang een tof Sint-thema voor het OpenLab: Helaas Speculaas! Speculaas en pepernoten onderzoeken!
Zaterdag is het Open dag bij YourPerfection: een hele fijne sportschool in Purmerend met supertoffe kidslessen.
Zondag bij Pathé Zaandam: een nieuwe Kleuterbios met Buurman & Buurman experimenteren erop los. Zo leuk met je kleintje...
Ken je de heerlijke gratis kidsactiviteiten van Bibliotheek Waterland al? Zoals zaterdag: Babysoos in Purmerend.
Sinterklaas 2019
 
 
VIDEO VAN SINT MET KORTING!
Tof hè, die Video van Sint? Spreekt Sint jouw kids toe... we hebben een speciale Go-Kids korting voor jou!
Benieuwd waar je Sint kunt gaan begroeten met de kids? Check ons overzicht van Intochten en activiteiten 2019!
De komende week kun 2x genieten van de Mega Piet Toby Show bij Monkey Town: woensdag in Uitgeest en vrijdag in Purmerend.
Je kunt ook zondag naar de intocht in Amsterdam gaan - daar is het héél leuk gemaakt met Sint-activiteiten in het Scheepvaartmuseum.
De intocht in Volendam heeft voor mij toch wel een speciaal plekje... 's avonds, in het donker, met veel lichtjes en prachtig vuurwerk.
Ook even speciale aandacht voor de Intocht in Zaandam die er niet leek te komen maar gelukkig toch wel... Erg fijn voor de kindjes in Zaandam!
Twee keer een toffe mini Jump met Pietenschool deze weken bij Street Jump Wormerveer - de eerste komende zondag...lekker jumpen!
My hometown Monnickendam: natuurlijk is er intocht én Sinterklaas logeert bij ons in De Speeltoren, met leuke activiteiten voor de kids.
Theater en film voor kids
Heerlijk op zondagmorgen met je kleintje genieten van Geel (2+) bij Zondagmorgen in ITA (Internationaal Theater Amsterdam).
Zondagmiddag in het Zaantheater: Pak'm van BonteHond. Kijk snel of je nog één van de laatste kaarten kunt bemachtigen.
Alle agendatips! ►