Yesss.... Sinterklaas is weer onderweg naar Nederland! Nog een ruime 2 weken, dan kunnen we hem weer met z'n allen begroeten nadat hij eerst met zijn Stoomboot het land is binnengevaren. Natuurlijk komt hij ook in de regio Zaanstreek-Waterland op allerlei plekken langs: eerst de intochten, daarna leuke activiteiten waar je Sint en zijn Pieten kunt tegenkomen. 

Sinterklaasintochten in de Zaanstreek

Vorig jaar hadden we in de Zaanstreek natuurlijk de landelijke intocht. Dat is weer even afkicken dit jaar met 'gewone' intochten! 

Intochten van Sinterklaas in Purmerend, Waterland en Edam-Volendam

In de Go-Kids agenda heb ik heel wat intochten voor in 2019 in dit deel van de regio vermeld. Hieronder zet ik voor je op een rij welke dat tot nu toe zijn in Purmerend, Waterland en Edam-Volendam. 

Activiteiten met Sint en Pieten in de buurt

Na de intocht ga je Sint en zijn Pieten natuurlijk in de periode tot 5 december overal tegenkomen bij allerlei activiteiten. Ook daarvan probeer ik er lekker veel voor je in de agenda te zetten, zodat je weet waar je met jouw kids naartoe kunt om Sinterklaas te ontmoeten in 2019. Tot nu toe staat in Zaanstreek-Waterland in de planning:

Natuurlijk is er nog véél meer, ik zal de komende tijd nog heel wat intochten en leuke Sint-activiteiten in de agenda zetten. Jij kunt daar supergoed bij helpen door me door te geven wat jij tegenkomt in aan leuke Sinterklaasdingen in Zaanstreek-Waterland (dus ook in Purmerend). Ik vind het super als je mij tips wilt doorspelen via Facebook of mail (anneke@go-kids.nl). Dank je wel alvast, zeker ook namens alle ouders die dit handige overzicht goed kunnen gebruiken!

Handige Sinterklaas Aftelkalenders!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!