MeivakantieTips voor Westfriesland

Zoooo de meivakantie is begonnen.... toch? Of bij jullie nog niet? Mijn kinderen hebben vanaf vandaag (op Goede Vrijdag moesten ze gewoon wel naar school) twee weken vrij, ze zijn zo blij! Die van jou ook? En nu maar zorgen dat ze zich niet gaan vervelen... en dat hoeft natuurlijk helemaal niet, want er is genoeg te doen in Westfriesland!

Ik heb een aantal leuke UitTips voor in de meivakantie voor je op een rij gezet. Misschien heb je ze al in de mail gekregen hoor, dan heb je ze al gezien. Geen mail ontvangen? Nog niet ingeschreven voor de UitTips & Specials van Go-Kids Westfriesland? Meteen even regelen! 

Hoe dan ook, ik wens jullie een heerlijke meivakantie,
groetjes
Anneke

Gouden Ei in Land van Fluwel

Op eerste Paasdag kunnen jullie eieren zoeken in Land van Fluwel... met als prijs bij het gouden ei een seizoenskaart voor 4 personen. Hoe tof is dat??

Pip Goes Offline (10+)

Tweede Paasdag in Schouwburg Het Park: de voorstelling Pip Goes Offline, over een leven zonder mobiele telefoon en social media.  Leuk voor pubers!

Blotevoetenpad lopen!

De meivakantie is een perfecte periode om het waanzinnig toffe Blotevoetenpad bij de Gouwe Stek in Bovenkarspel te lopen met je gezin. Gezellig toch?

Opfrissen Kinder EHBO

Op 7 mei geeft ehbo4Kids een herhalingsles kinder EHBO -om je kennis bij te houden en op te frissen. Heb jij je diploma al - en is het up-to-date?

Buiten zwemmen?

Op zondag 28  april gaat het buitenbad Optisport De Wijzend in Zwaag weer open - wanneer durven jullie het aan om buiten te gaan zwemmen? Heerlijk!

Boswachtertips!

Lekker naar buiten: genieten van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer! Check ook de fijne tips van de boswachter voor deze meivakantie...

Pannenkoeken!

Lekker pannenkoeken eten met de kids in de vakantie! Bij Pannenkoekenstation Opperdoes, daar kunnen de kids ook fijn treinen kijken en heerlijk spelen!

Binnen zwemmen

Toch liever binnen zwemmen? Ga lekker naar zwembad De Waterhoorn in Hoorn. De toffe jubileumdeal geldt ook nog de hele maand april!

Corgi & Monkey

In Cinema Oostereiland draaien twee films deze vakantie: Corgi en Monkey. Heerlijke kinderfilms, dus ga lekker plannen wanneer je welke gaat zien met de kids!

Uilen en Zandvertelling

Op Kasteel Radboud zijn er in de vakantie weer uilenworkshops (snel inschrijven!) en op 2e Paasdag is er een mooie Zandvertelling door Zandstorm.

Moederdag: glijbaanwedstrijd

Het duurt nog even, maar op 12 mei is het moederdag en dan kan mama in Land van Fluwel meedoen aan een toffe glijbaanwedstrijd - kans op High Tea!

En verder in de buurt?

Check ook de agenda's van:
Go-Kids regio Alkmaar
Go-Kids Zaanstreek-Waterland
Go-Kids Noordkop
 

Naar Schouwburg het Park

In Schouwburg het Park staan in de meivakantie toffe jeugdvoorstellingen::