Rupsje Nooitgenoeg (2+) in Schouwburg Het Park

Rupsje Nooitgenoeg (2+) in Schouwburg Het Park

Wie kent de betoverende verhalen van Eric Carle niet? In deze voorstelling worden vier verhalen van de beroemde jeugdschrijver op magische wijze tot leven gebracht.

De verhalen in de voorstelling Rupsje Nooitgenoeg

Het beroemde Rupsje Nooitgenoeg komt dit jaar Het Park binnengekropen! In een kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven. Personages uit maar liefst vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle verschijnen aan de kleinste theaterbezoekers. In een spel van licht, geluid en beelden worden zij meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Geniet deze middag van een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Gaan jullie ook naar Rupsje Nooitgenoeg in Het Park?

Willen jullie deze opvoering van de vier magische verhalen Eric Carle meebeleven in Hoorn? Ga naar de website van Schouwburg Het Park voor meer info en het reserveren van tickets.

Kosten tickets€ 19,50 (incl. garderobe en drankje).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!